‘Depresyondan besleniyorum’

Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali’nin finalinde sahneye çıkan Göksel, konserden bir gün önce düzenlenen söyleşide samimi açıklamalara imza attı.

‘Depresyondan besleniyorum’

CEMAL KIRGIZ

SEVDİĞİNİZ İŞİ YAPIN

İlgi gören konferansta soruları yanıtlayan Göksel, ‘Şarkı yazarken beslendiğim taraf hüzün ve depresyondur. Genelde neşeli biriyim ancak, zaman zaman hüzünlere, depresyonlara girip ilaç aldığım da olmuştur’ dedi. 25 yıldır müzik piyasasında olmasının püf noktalarını da paylaşan sanatçı, salonu dolduran gençlere öğüt vererek, ‘Ne yaparsanız yapın, ama sevdiğiniz işi yapın’ diye seslendi.

10 BİN KİŞİYİ COŞTURDU

Konseranstan bir gün sonra ise keyifli bir konser veren Göksel, sevilen şarkılarını seslendirdi. ‘Zeytinin Başkenti Gemlik’ temalı festivalin kapanışında tam 1.5 saat sahnede kalan sanatçı, 10 bin hayranını coşturdu. Gemlik’te yakın dostlarının bulunduğunu anlatan Göksel, ‘Ünlü olmadan önce ve ünlü olduktan sonra sık sık Gemlik’e gelerek buradaki arkadaşlarımda kaldım’ dedi.

GÜNDE 70 TANE ZEYTİN

Zeytini ve zeytin yağını çok sevdiğini belirten Göksel, ‘Canan Karatay hocam gibi zeytinyağını bir dikişte içemem ama günde 70 tane zeytin yiyorum’ dedi.

İLK KEZ İTİRAF EDİYORUM

Hayatında en çok anne olmak istediğini vurgulayan Göksel, ‘Şu an ilk defa size itiraf ediyorum. Bir çocuğum olsaydı hiç fena olmazdı’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X