Derbent kültür merkezi açılışa hazır

İznik Belediyesi tarafından Derbent Mahallesi’nde 350 metre kare alanda inşa edilen Kültür Merkezi açılışa hazır hale getirildi.

Derbent kültür merkezi açılışa hazır

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, İznik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi. Burada Fen İşleri Müdürü İsmail Acar’dan tamamlanan çalışmalar ile ilgili bilgi alan Sargın merkezin açılışa hazır olduğunu belirtti.

Kültür Merkezleri ile vatandaşların sosyal ve kültürel hayatına katkı yapıldığını ifade eden Belediye Başkanı Osman Sargın, “Vatandaşlarımız ve muhtarlarımızın talepleri doğrultusunda hizmetlerimizi götürüyoruz. Yaş sebze ve meyve alım merkezlerinden, oyun parklarına, cami ve şadırvan yapımından, kültür merkezleri yapımına kadar kırsal bölgedeki hemşerilerimizin sosyal, kültürel ve günlük ihtiyaçlarını giderebilecek, hayatlarına katkı sağlayacak alanları inşa etmeye devam ediyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından çalışmalar tamamlandı. En kısa süre içerisinde de açılışını yapacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X