Derbi Bursagücü’nün: 27-21

İki Bursa ekibinin karşılaştığı Kadınlar Hentbol 1. Ligi’nin 15. haftasında Bursagücü, Mudanya Belediyesi Dinçspor’u 27-21 mağlup ederek üst üste 3. galibiyetini aldı.

Derbi Bursagücü’nün: 27-21

RECAİ UYSAL

Kadınlar Hentbol 1. Ligi’nde iki Bursa ekibini karşı karşıya getiren maçta Bursagücü, Mudanya Belediyesi Dinçspor’u 27-21 mağlup ederek üst üste 3. galibiyetini aldı. İzmir Ata Gençlik’in ardından geçtiğimiz hafta deplasmanda Gazi Pasifik’i farklı mağlup ederek moral bulan Bursagücü ile zirve mücadelesi ve Mudanya Dinçspor arasındaki mücadele nefes kesti. Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu’nda oynanan maça evsahibi Bursagücü etkili başlamasına karşın, konuk ekip, ilerleyen bölümde üstünlüğü yakaladı. Ancak son bölümde hücumda daha istekli gözüken evsahibi ilkyarıyı 14-12 önde tamamladı.

ZAMAN ZAMAN GERGİNLEŞTİ

İkinci yarıya Mudanya Dinçspor etkili başlarken, üst üste gollerle 16-14 üstünlüğü yakaladı. İki ekibin de hakemlerin birçok kararına tepkisi nedeniyle zaman zaman gergin geçen maçta ilerleyen bölümde Bursagücü tekrar öne geçmeyi bidi. 45. dakikayı 18-17 üstün geçen evsahibi ekip, farkı da açtı. Rakibine bir daha üstünlük şansı vermeyen Bursagücü, Mudanya Dinçspor’u 27-21 mağlup ederek üst üste 3. galibiyetini aldı. Bu sonuçla Bursagücü, 14. maçında 5. galibiyetini alırken, Mudanya Belediyesi Dinçspor, 14. maçında 4. yenilgisini almış oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X