Derbi Büyükşehir’in: 75-36

Mudanya Belediyesi Dinçspor’u farklı mağlup eden yeşil beyazlılar, Kadınlar Basketbol 2. Ligi 6’lı Eleme Grubu’na galibiyetle başladı.

Derbi Büyükşehir’in: 75-36

RECAİ UYSAL

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi 6’lı Eleme Grubu H Grubu’nda mücadele eden 2 Bursa ekibini karşı karşıya getiren maçtan Büyükşehir Belediyespor, Mudanya Belediyesi Dinçspor’u 75-36 mağlup etti. 

Ligin normal sezonunda da 2 maçı kazanan yeşil beyazlılar, böylece 6’lı Eleme Grubu’na da galibiyetle başladı. Şahin Başol Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada baştan sona üstün bir oyun sergileyen Büyükşehir Belediyespor, rakibine kolay sayı şansı tanımazken, 8. dakikayı 11-0 önde geçti. İlk çeyreği de yeşil beyazlılar 16-2 önde tamamladı.

FARK KAPANMADI

Karşılaşmada üstün bir oyun sergileyen Büyükşehir Belediyespor, ikinci yarıya da 39-11 önde girmeyi bildi. Karşılaşmanın ikinci yarısında farkı azalmak için uğraşan Mudanya Belediyesi Dinçspor, başarılı olamadı. Müsabakanın son çeyreğine de 59-18 önde giren Büyükşehir Belediyespor, karşılaşmadan 75-36 galip ayrıldı ve 6’lı Eleme Grubu’na iyi bir başlangıç yaptı.

 

SALON Şahin Başol

HAKEMLER: Görkem Üçkılınç (**) Burak İrem Çelebi (**)

1. PERİYOT: 16-2

İLKYARI: 39-11

3. PERİYOT: 59-18

BEŞ FAUL: 39.07 Elif (Mudanya B. Dinçspor)

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Şenay 11 (***) İlemnur 5 (**) Ferda (**) Büşra 10 (***) Shegog 26 (****) Fahriye 6 (**) Merve 11 (***) Aycan 6 (**) Gülgün (**)

MUDANYA BELEDİYESİ DİNÇSPOR: Elif 6 (**) Bircan (*) Aslıhan 2 (**) Nurten 18 (**) Melek 8 (**) Güldeniz 2 (*) Merve (*) Ezginur (*) Gülnur (*) Begüm (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X