Derbi Erdemli’nin: 2-0

Mavi beyazlılar, ilk yarısı golsüz tamamlanan maçta Gürsu Belediyespor’u 60’ta Murat ve 75’te Erman’ın golleriyle geçti.

Derbi Erdemli’nin: 2-0

OSMAN GÜNEŞ

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta oynanan Bursa derbisinde Nilüfer Erdemli, Gürsu Belediyespor’u 2-0 mağlup etmeyi başardı. Atıcılar 3 No’lu sahada oynanan karşılaşmasının ilk yarısında Gürsu Belediyespor’un atak futbolu vardı. Kırmızı Beyazlılar Emin ve Semih ile girdikleri mutlak pozisyonlarda kaleci Özkan’ı geçemedi. Nilüfer Erdemli bu yarıda Ömer, Çetin ve Erman ile gol girişimlerinden sonuç alamayınca ilk yarı başladığı gibi golsüz sona erdi.

Goller ikinci yarı

İkinci yarıya mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Nilüfer Erdemlispor 60. dakikada orta sahadan atılan topla hareketlenen ve kaleci Gökhan ile karşı karşıya kalan Murat’ın yaptığı şık vuruşla 1-0 öne geçti. Mavi beyazlılar 75.dakikada Turgut’un kornerden gönderdiği topla ceza sahası içinde buluşan Erman Gürsu’nun kafa golüyle skoru 2-0 yaptı. Maçın son bölümünde Gürsu Belediyespor’un Sercan’ın düşürülmesiyle kazandığı penaltıda topun başına geçen Mustafa meşin yuvarlağı yan direğe nişanlayınca mücadeleyi Erdemli 2-0 kazandı.

STAT: Atıcılar

HAKEMLER: Anıl Bora (**) Birkan Çanakçıoğlu (**) Ercan Akbaş (**)

GÜRSU BELEDİYE: Gökhan (**) Emre (**) Erkan (*) Kudret (*) Aliarslan (*) Bilal (**) Mustafa (*) Rıza (**) Emin (**) Demirhan (**) Semih (*) (Dk.84 Sercan)

NİLÜFER ERDEMLİ: Özkan (**) Abdullah (**) Osman (***) Emir (**) Mahmut (***) Murat (***) Mehmet (***) Turgut (**) Ömer (**) (Dk.84 Kemalata) Erman (***) Çetin (***) (Dk.80 Samet)

GOLLER: Dk.60 Murat, Dk. 75 Erman (Nilüfer Erdemli)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X