Derbi Kurtuluş’un: 1-0

İki İnegöl ekibinin mücadelesinde Gençlergücü’nü yenerek play-off yolunda bir engeli daha aştı.

Derbi Kurtuluş’un: 1-0

SADULLAH ORGAN

Süper Amatör Küme’de iki İnegöl ekibinin karşı karşıya getiren maçta Kurtuluşspor, Gençlergücü’nü 1-0 mağlup etti. Play-off mücadelesi yapan Kurtuluşspor, alt sıralardan kurtulmak için çırpınan Gençlergücü karşısıda aldığı 3 puanla hedefe bir adım daha yaklaştı. Kurtuluş Sahası’nda oynanan maçta iki ekip de kontrollü bir oyun sergilerken, evsahibi, 24. dakikada Cumhur’un attığı golle mücadeleden 1-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla Kurtuluşspor, play-off hedefine bir adım daha yaklaşırken, Gençlergücü’nde sıkıntılı süreç devam etti.

SAHA: Kurtuluş

HAKEMLER: Ziya Tanoğlu (**) Melih Uslu (**) Gökhan Tanoğlu (**)

GOL: Dk. 24 Cumhur (Kurtuluşspor)

KURTULUŞSPOR: Onur (**) Muhammet Kahraman (**) Samet (***) Fatih (***) Cumhur (***) (Dk. 77 Okan *) Emre (**) (Dk. 66 Metin *) Tunahan (**) Özgür (**) (Dk. 87 Soner) Gökhan (***) Kenan (***)

GENÇLERGÜCÜ: Kubilay (**) Caner (**) Özcan (**) Mehmet (**) Emrah (**) Firat (*) Özkan (**) (Dk. 72 Egemen *) Aykut (*) Ufuk (*) Mehmet (**) Aptullah (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X