Derbi nefes kesti 3-1

İki temsilcimizi karşı karşıya getiren maçta Büyükşehir Belediyespor galibiyete ulaşmayı bildi. Lige müthiş başlayan yeşil beyazlılar, Vestel Venüs Sultanlar Ligi’ndeki Bursa derbisinde ilk 2 seti aldı. 3. seti kazanan Nilüfer Belediyespor umutlansa da 3-

Derbi nefes kesti 3-1

RECAİ UYSAL

Voleybol Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde iki bursa ekibini karşı karşıya getiren maçta Büyükşehir Belediyespor, Nilüfer Belediyespor’u 3-1 mağlup etti.

Lige fırtına gibi giren ve 5 maçta 4 galibiyet alan Büyükşehir Belediyespor, sezona istediği gibi başlayamayan ve tek galibiyeti bulunan Nilüfer Belediyespor karşısında sonuca zorlanmadan gitti.

Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmada file önünde daha etkili gözüken yeşil beyazlılar, ilk seti 25-21 almayı bildi.

TEK SET YETMEDİ

İkinci sette de etkili bloklarıyla rakibine kolay sayı şansı tanımayan Büyükşehir Belediyespor, file önündeki istekli oyunu sonucu Nilüfer Belediyespor’a 25-16 üstünlük sağladı. Üçüncü sete de Büyükşehir Belediyespor iyi başlamasına rağmen ilk teknik molanın ardından toparlanan Nilüfer Belediyespor üstünlüğü yakaladı. Yeşil mavi beyazlılar bu seti 25-18 alarak durumu 2-1’e getirdi. Ancak, üçüncü seti 25-18 alan Büyükşehir Belediyespor, karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı. Bu sonuçla Büyükşehir Beledyiespor, 6. maçında 5. galibiyetini alırken, Nilüfer Belediyespor, tek galibiyette kaldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X