Derbi Pilot’u: 3-1

Ligde iddiası kalmayan iki Bursa ekibinin maçında gençler şans buldu. Yeşil Bursa ilk devrede sahasında 1-0 ile geçtiği Bursa Nilüferspor’u bu kez deplasmanda 3 golle devirerek sezonu galibiyetle tamamladı.

Derbi Pilot’u: 3-1

TOLGA ÖZTAŞ

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta dün oynanan Bursa derbisinde Yeşil Bursa deplasmanda Bursa Nilüferspor’u 3-1 mağlup etti. Maça iki takımda genç ağırlıklı bir kadroyla çıkarken, ilk pozisyonu 2’de Nilüfer yakaladı ancak Hasan Demir’in boş kaleye şutunu Volkan inanılmaz bir refleksle çıkardı. 3’te sağdan içeri giren Emirhan sert şutla pilot takımı 1-0 öne geçirdi. 22’de Sadık’ın pasında Celal düzgün bir vuruşla durumu 1-1’e getirdi ve ilk yarı bu sonuçla sona erdi.

İBRAHİM’DEN ŞANSSIZ GOL

Karşılaşmanın ikinci yarısına Bursa Nilüferspor başladı. Mavi beyazlılar santradan kaleci İbrahim’e kadar döndü ve genç kalecinin uzaklaştırmaya çalıştığı top geri sekerek kendi ağlarına gitti: 1-2. 61’de Barış Sinan’ın pasında Salih sağ ayak içiyle çok güzel bir plase ile 90’daki örümcek ağlarını aldı ve Yeşil Bursa farkı 2’ye çıkardı: 3-1. 76’da Bursa Nilüfer’den Taner, Salih’i düşürünce ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Maçta başka gol olmayınca 3 puan Pilot takımın oldu.

Bursa Nilüferspor Başkanı Ahmet Balaban, geçtiğimiz hafta hakem Volkan Bayarslan’a yapılan saldırıyı kınayarak derbiyi yöneten hakemlere maç öncesinde çiçek takdim etti.

Bursaspor’un Altyapı Koordinatörlügüne getirilen Adnan Örnek, Bursa Nilüferspor-Yeşil Bursa karşılaşmasını tribünden takip edenlerin arasındaydı.

STAT: Nilüfer 

HAKEMLER: Emre Abar (**), Adem Şahin (**), Yunus Emre Çakar (**)

GOLLER: Dk.3 Emirhan, Dk.46 Taner (KK), Dk.61 Salih (Yeşil Bursa), Dk.22 Celal (Bursa Nilüfer) 

KIRMIZI KART: Dk.76 Taner (Bursa Nilüfer) 

SARI KARTLAR: Hasan (Bursa Nilüfer), Bilal, Fevzican, Semih (Yeşil Bursa)

BURSA NİLÜFERSPOR: İbrahim (*), Eyüp (*) (Dk.65 Mustafa *), Taner (*), Furkan (**), Sadık (***), Hasan Demir (*) (Dk.77 Cevher **), Celal (**), Hasan Cankurt (**), Muhammet Öz (*) (Dk.46 Ertuğrul *), Mehmet Zeki Çelik (**), Berk (*)

YEŞİL BURSA: Volkan (***), Bilal (**), Çağrı (**), Barış Sinan (***), Kadir (***), Kenan (**), Fevzi Can (*) (Dk.44 Salih ***), Berk (*) (Dk.62 Adem *), Oğulcan (**), Emirhan (***) (Dk.73 Mustafa Ün **), Semih (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X