Derbi saat kaçta? 11’lerde kimler yer alacak?

Fenerbahçe ve Galatasaray’ı karşı karşıya getirecek olan derbi mücadelesi için artık geri sayım başladı. Süper Lig’in iki deneyimli teknik direktörü Ersun Yanal ve Fatih Terim’in en uygun kadrolarını sahaya süreceği Fenerbahçe Galatasaray maçı, iki kulübün tarihine bir çentik daha atılması anlamına gelecek.  Fenerbahçe’nin 246, Galatasaray’ın ise 123 kez galip geldiği mücadelede 121 kez ise eşitlik bozulmadı. Peki, Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta canlı olarak izlenebilecek? 

Derbi saat kaçta? 11’lerde kimler yer alacak?

FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Süper Lig’in 23’üncü Hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Galatasaray’ı konuk edecek. 23 Şubat Pazar günü saat 19.00’da oynanacak olan mücadele, Bein Sports HD 1 kanalından canlı olarak izlenebilecek. Halil Umut Meler’in düdük çalacağı karşılaşmada, Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy yardımcılıkları üstlenecek.

FENERBAHÇE’DE BİLET KUYRUĞU

Fenerbahçeli taraftarlar, en ucuz kategoride 80 TL, en pahalı ise 950 TL olan biletler için erken saatlerde kuyruğa girdiler. Heyecanla biletlerini alan taraftarlar mutlu olurken, alamayan taraftarlar ise “Yönetim uyuma taraftarın dışarda” gibi sloganlar atarak tepkilerini gösterdiler. Öte yandan, dev derbi için Galatasaraylılara ayrılan tribünlerde biletlerin fiyatı 200 TL olarak belirlendi.

MUHTEMEL 11’LER

Fenerbahçe ve Galatasaray’ın muhtemel 11’lerinin şu şekilde olması bekleniyor.

FENERBAHÇE: Altay, Isla, Falette, Serdar, Dirar (Hasan Ali), Deniz (Ferdi), Ozan, Jailson, Tolga, Kruse, Muriç

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Marcao, Donk, Saracchi, Ömer, Seri, Belhanda, Feghouli, Onyekuru, Falcao

391. MÜCADELE

Fenerbahçe ile Galatasaray futbol takımları, Süper Lig’de bugün yapacakları derbiyle tarihte 391. kez karşı karşıya gelecek.

Şimdiki Ülker Stadı’nın bulunduğu “Papazın Çayırı” olarak adlandırılan yerde 17 Ocak 1909 tarihinde yapılan ve Galatasaray’ın 2-0 kazandığı özel maçla başlayan 111 yıllık rekabette, galibiyetlerde ve atılan gol sayısında Fenerbahçe’nin üstünlüğü bulunuyor.

Sarı-lacivertliler, geride kalan 390 maçtan 146’sını kazandı, sarı-kırmızılı ekip bu süre içinde 123 kez galip geldi. İki takım 121 maçta ise eşitliği bozamadı.

Fenerbahçe’nin attığı 535 gole, Galatasaray 485 golle karşılık verdi.

Ligde 126. sınav

Fenerbahçe ile Galatasaray, 62. sezonu oynanan lig tarihinde 125 kez karşılaştı.

Genel toplamdaki üstünlüğünü lig maçlarına da yansıtan Fenerbahçe, rakibine galibiyet sayısında 50-33 üstünlük kurdu. Ligdeki 42 maç da berabere sonuçlandı.

Lig maçlarında sarı-lacivertliler 157, sarı-kırmızılılar ise 119 gol kaydetti.

Son 10 resmi maç

İki takım arasında oynanan son 10 resmi maçın 7’si berabere tamamlandı.

Rekabetteki son 10 karşılaşmada Fenerbahçe 2, Galatasaray 1 kez galip geldi, taraflar 7 maçta birbirlerine üstünlük sağlamayı başaramadı.

sporarena

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X