Derbi Timsah’ın: 91-78

Bursa ekiplerinin karşı karşıya geldiği mücadeleyi Bursaspor Durmazlar kazandı. Yeşil beyazlılar, Final Gençlik’i Karlo Vragovic ve Dejan Borovnjak’ın etkili oyunuyla geçerek ligdeki 15. galibiyetine imza attı.

Derbi Timsah’ın: 91-78

Erkan Sağlık

Türkiye Basketbol Ligi’nin 21. haftasında oynanan Bursa derbisinde Bursaspor Durmazlar, Final Gençlik’i 91-78’lik skorla geçti. Atatürk Spor Salonu’nda seyircisiz oynanan karşılaşmaya Bursaspor Durmazlar çok etkili başladı. Finalspor hücumlardan boş dönünce Bursaspor Durmazlar Dejan Borovnjak ve Şahin Ekmen ile sayılar üretti ve ilk çeyreği 21-12 öne tamamladı. İkinci periyotta yeşil beyazlıların üstünlüğü sürdü. Bursaspor Durmazlar ilk yarıyı 20 sayı farkla 51-31 önde tamamladı. 

Final gençlik farkı kapattı

Mücadelenin ikinci yarısına Final Gençlik mükemmel başladı. Bu periyotta Anthony Tucker, Cihat Şahin ve Polat Kocaoğlu’nun basketleriyle Final Gençlik farkı 2 sayıya indirerek son çeyreğe 66-64 geride girdi. Son çeyrekte ise tam bir taktik savaşı yaşandı. Bursaspor Durmazlar Dejan Borovnjak’in oyuna girmesiyle tekrar üstünlüğü ele geçirdi. Yeşil beyazlılar, maçın bitimine 5 dakika kala 14 sayı farka ulaştı: 82-68. Bursaspor Durmazlar kalan dakikalarda karşılıklı basketlerle geçen maçı 91-78 kazandı. Yeşil beyazlılar, bu sonuçla 15. galibiyeti elde etti. 

Taraftar cezalı

Bursaspor Durmazlar-Final Gençlik maçı seyircisiz oynandı. Yeşil beyazlıların Afyon Belediyespor karşılaşmasında taraftarın neden olduğu olaylar nedeniyle Bursaspor Durmazlar ceza almıştı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X