Derbi Tofaş’ın

İki Bursa ekibini karşı karşıya getiren maçta Finalspor’u da farklı mağlup ederek ligdeki 15. maçından da galibiyet çıkarmayı bildi.

Derbi Tofaş’ın

RECAİ UYSAL

Türkiye Basketbol Ligi’nde iki Bursa ekibini karşı karşıya getiren maçta Tofaş, Finalspor’u 95-72 yendi. Nilüfer Tofaş Spor Salonu’nda oynanan karşılaşma sonunda Tofaş elde ettiği sonuçla 15. maçından da galibiyet çıkarırken, Finalspor 2 maç sonra yenilirken, 15. maçında 10. mağlubiyetini aldı. Karşılaşmaya etkili başlayan kırmızı mavi beyazlılar, 11-0’lık seriyle başlarken, Finalspor oyunda dengeyi kurdu ve ilk çeyreği 23-22 üstün tamamladı. İkinci periyotta yeniden üstünlüğü yakalayan Tofaş, 15. dakikada 35-25 ile 10 sayılık farkı yakalarken, ikinci yarıya 45-33 önde girdi.

ŞANS TANIMADI

İkinci yarıda da farkı açmayı sürdüren Tofaş, karşılaşmanın son çeyreğine 75-50 üstün girerken, rakibine kolay sayı şansı tanımadığı 4. periyotta da etkinliğini sürdürdü. Karşılaşmadan 75-72 galip ayrılan Tofaş, bu sonuçla galibiyet serisini 15’e çıkardı ve zirvedeki yerini korudu. 2 haftadır galibiyete ulaşan Finalspor ise bu sonuçla 15. maçında 10. yenilgisini aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X