Derbi Yavuzselim’in

Sarı siyahlılar büyük bir çekişmeye sahne olan Yıldırım derbisinde Arabayatağıspor’u 23. dakikada Hasan’ın attığı golle 1-0 yenerek büyük bir mutluluk yaşadı.

Derbi Yavuzselim’in

TOLGA ÖZTAŞ

Bursa U-19 Yaş Ligi 1. Küme play-off’ta dün oynanan ilk hafta maçında Yavuzselimspor, Arabayatağıspor’u 1-0 mağlup etti. Atıcılar-1 Sahası’nda oynanan karşılaşmada iki takımda kazanmak için müthiş bir performans sergiledi. Sarı siyahlılar 23. dakikada Hasan’ın golüyle 1-0 öne geçti. 40’ta Arabayatağıspor’un kaptanı Engin’in kaşı açılınca oyun dışında kaldı ve devre Yavuzselimspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Arabayatağı yüklendi

Karşılaşmanın ikinci yarısı daha çok Yavuzselimspor’un yarı sahasında geçti. Gol için yüklenen Arabayatağıspor, 51. dakikada girdiği etkili pozisyonda Talha’nın kötü vuruşuyla önemli bir fırsattan yararlanamadı. Mavi beyazlılar kalan bölümlerde ise sarı siyahlı takımın defansı ve kalecisi Davut’u geçmeyi başaramadı. İzleyenlere keyif veren Yıldırım derbisinde gülen taraf 1-0 ile Yavuzselimspor oldu.

SAHA: Atıcılar-1

HAKEMLER: Evren Tutkun (***), Metin Hacıoğlu (***), Onur Elçin (***)

GOL: Dk.23 Hasan (Yavuzselim)

YAVUZSELİMSPOR: Davut (**), Abdulkadir (**), Engin (***), Salih (**), Mahmut (**), Mehmet (**), Sedat (**), Ferhat (**), Ahmet (**) (Dk.90 Kenan), Hasan (***) (Dk.81 Muhammet), Yusuf (**) (Dk.64 Abdurrahim *)

ARABAYATAĞISPOR: Furkan (**), Duran (*), Can (**), Ertan (**), Engin (**) (Dk.40 Murat *), Ercan (**) (Dk.68 Okan *), Aycan (*), Berehan (*), İbrahim (*), Talha (*), Berat (**) (Dk.77 Emre *)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X