Derbide açılan pankarta ilişkin soruşturma talimatı

Başbakan Yıldırım, dün oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde, Galatasaray tribünlerinde açılan pankarta ilişkin soruşturma açılması talimatı verdi.

Derbide açılan pankarta ilişkin soruşturma talimatı

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Başbakan Binali Yıldırım, Süper Lig’in 9. haftasında oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde, Galatasaray tribünlerinde açılan pankarta ilişkin soruşturma açılması yönünde talimatta bulundu. 

Golsüz eşitlikle tamamlanan derbi karşılaşması öncesi sarı-kırmızılı taraftar grubu “UltrAslan”ın da yer aldığı Odeabank tribününde önce “Siz diz çöktüğünüz için onlar büyük görünüyor” ve “Ayağa kalk” pankartları açılmış, ardından ABD’li aktör Sylvester Stallone’nin “Rocky Balboa” karakterini canlandırdığı “Rocky” filminden esinlenerek hazırlanan görsel makaralı sistemle tribüne çekilmişti.

 

İki başmüfettiş görevlendirildi

 

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Yıldırım’ın talimatıyla derbi maçta yapılan koreografiyle ilgili iki başmüfettiş görevlendirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X