Derbiden ‘Zafer’ çıktı: 3-0

Kırmızı beyazlılar, Nilüfer Erdemlispor’u deplasmanda net bir skorla devirerek puanını 7’ye yükseltti ve grubun yeni lideri oldu.

Derbiden ‘Zafer’ çıktı: 3-0

Adını 3. Lig’e yazdırmak isteyen iki Bursa takımının karşı karşıya geldiği Bölgesel Amatör Lig 10. Grup 3. hafta müsabakasında Zaferspor, Nilüfer Erdemlispor’u 3-0 ile geçti. Nilüfer Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle geçildi. İkinci yarıya fırtına gibi giren Zaferspor, 48. dakikada Metin Akan’ın golüyle 1-0 öne geçti. Kırmızı beyazlılar 64’te Yunus ile durumu 2-0’a getirdi. Zaferspor 76’da Erkan Çelik’in attığı golle karşılaşmayı 3-0 kazanarak puanını 7’ye yükseltti ve grup lideri oldu. Nilüfer Erdemlispor ise 3 puanda kaldı.

STAT: Nilüfer

HAKEMLER: Okan Kayataş (**), Lütfi Akdoğan (**), Kadir Durmuş (**)

GOLLER: Dk. 48 Metin Akan, Dk. 64 Yunus, Dk. 76 Erkan Çelik (Zaferspor)

NİLÜFER ERDEMLİ: Mert Eren (*), Abdullah (*), (Dk.65 Uche **), Mert Mercan (*), Serdar (**), Henry (*), Turgut (**), Bakan (**), Serhat (*)(Dk.76 Mustafa *), Ersin (*), Mehmet (**), Ali (*)(Dk.50 Osman *)

ZAFERSPOR: Eren (**), Tarık (**), Gökalp (**), Berk (***), Şükrü (**), Emre (**), Özer (**), Yunus (***)(Dk.65 Onur *), Ömer (**), Metin Akan (***)(Dk.70 Orhan *), Erkan Demir (**)(Dk.67 Erkan Çelik ***)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X