‘Derdimiz gelecek nesillere darbesiz Türkiye bırakmak’

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, TBMM Anayasa Komisyon Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’un AK Parti Bursa teşkilatlarına yönelik olarak gerçekleştirdiği ‘Yeni Anayasa’ konulu seminer öncesi gündemi değerlendirdi.

‘Derdimiz gelecek nesillere darbesiz Türkiye bırakmak’

Torun, Türkiye’nin geleceği açısından önemli bir sürecin arefesinde olduğunu belirterek, “Bugün ana muhalefet partisi olan CHP ki adında halk ibaresi var. Gelin görün ki CHP, millete karşı terör örgütünün siyasi uzantısı ile birlikte hareket ediyor. Bakınız CHP’li yetkililer, ÖDP ve HDP’li yetkililerle birlikte Almanya’da ‘Hayır’ kampanyası yürütüyor. Ancak biz biliyoruz ki halkımız her zamanki olduğu gibi  doğrunun yanında o Nisan’da da olacaktır.  CHP çıkmış, ‘Anayasa mahkemesine gitmedik’ diyor. Bu bizi şaşırttı. Tabi işin sonucunu görüyorlar. Peki milletten korkmuyordunuz da ‘Meclis’teki kürsü işgalleri, saldırılar, yavaşlatmalar?’ Biz ne dedik: ‘Gelin bu konu meclisimizden geçsin, siz de çalışmanızı yapın milletimizin takdirine sunalım.’ Ancak gelin görün ki CHP bugün yine millete karşı bir duruş sergiliyor” ifadelerini kullandı.

AK Parti’nin kuruluşundan bu yana çok önemli süreçleri geçip, zorlu virajları savrulmadan aldığını belirten Başkan Torun, “Ama aziz milletimiz her zaman milletle beraber olanlara desteğini verdi. Bugün gelinen noktada mevcut sistemden dolayı yaşanan sistem tıkanıklıklarının gelecek nesillerimize aksetmemesi için çalışıyoruz. Geçmişte yaşanan acı tecrübeler göz önüne alınarak bu değişiklik yapılmaya çalışılıyor. Derdimiz gelecek nesillerimize krizsiz, darbesiz bir Türkiye bırakmaktır” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X