Deredeki sır ölümde şok gelişme!

Önceki gün arkadaşlarıyla Karapınar’daki bir restorana eğlenmeye giden Erdoğan Güler’in (34) dere yatağında cansız bedeni bulunmuştu.

Deredeki sır ölümde şok gelişme!

HALİL ÖZÇOBAN

Hafta sonu arkadaşıyla Karapınar’daki bir restorana eğlenmeye giden Erdoğan Güler’in (34) dere yatağında ölümüyle ilgili başlatılan soruşturmada sır perdesi aralandı.

İddiaya göre, arkadaşıyla yaş gününü kutlamak için restorana giden Güler, aracını yanlış yere park ettiği gerekçesiyle işyerindeki görevlilerle tartıştı. 

Önce tartaklanıp sonra dövülen Erdoğan Güler, yaya olarak kaçmak isterken dere yatağına düştü. Başından da yaralanan Güler olay yerinde öldü. Yıldırım İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ortaya çıkan bu şok gelişme üzerine restoran çalışanlarından 6 kişiyi gözaltına aldı. Şüpheliler O.P. (44), B.A. (27), İ.D. (41), M.P. (46), M.B. (28) ve E.B. (40), ‘kastın aşılması suretiyle ölüme sebebiyet vermek’ suçundan adliyeye sevk edildi.

Olay

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X