Deri OSB’de Aygüler güven tazeledi

Bursa İhtisas Deri Organize Sanayi Bölgesi (OSB), 2016 Yılı Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. İki liste ile girilen genel kurulun kazananı oy çokluğu ile mevcut başkan Rıfat Aygüler ve yönetim kurulu oldu. Güven tazeleyen Aygüler, göreve geldikleri i

Deri OSB’de Aygüler güven tazeledi

Yeni dönemde de üyeleri ve OSB’leri için çalışmalarını taçlandıracak projeleri hayata geçireceklerini vurgulayan Aydüler, ”OSB’mizi alanımızda bir ana merkez haline getirmek istiyoruz. Bu amaçla büyük adımlar attık, atmaya da devam edeceğiz. Sonunda kazanan OSB’miz, üyelerimiz, Bursamız ve ülkemiz olacaktır” dedi. 

Vali İzzettin Küçük de, Bursa İhtisas Deri OSB’nin son yıllarda atağa kalktığını belirterek, bölgenin önümüzdeki yıllarda Bursa ve Türkiye ekonomisine daha büyük katkılar koyacağına olan inancını vurguladı. CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Türkiye’nin kendi öz kaynaklarını kullanarak, üreterek, büyüyebileceğini dile getirirken, AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç ise, Bursa’nın sanayinin en önemli şehirlerinden biri olduğunun altını çizdi. Konuşmaların ardından Vali Küçük ve Başkan Aygüler tarafından tapularını almaya hak kazanan üyelere tapu teslimi yapıldı.

Yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Rıfat Aygüler, İrfan Karaca, Fatih Çetin, Erol Sayar, Bekir Burak Uyguner, Fatih Heper, Mehmet Köse, Serdar Faik Pala, Cengizhan Demir.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X