Deri OSB’ye Vali desteği

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Deri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Aygüler ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Deri OSB’ye Vali desteği
Vali Küçük, OSB içerisindeki yönetim binasındaki kahvaltıda yaptığı konuşmada şunları kaydetti: 
 
”Her fırsatta siz değerli sanayicilerimizle, işadamlarımızla bir araya geliyorum. Çünkü Bursa’nın ve Türkiye’nin kurtuluşu sanayide. Tabi ki tarım da bizim için çok çok önemli, olmazsa olmazımız. Ancak Türkiye olarak ihraç ettiğimiz ürünlere baktığımızda bunun yüzde 80’i sanayi ürünleri. Deri OSB ürünleri de bizim ihraç kalemimizin en önemlilerinden birisi olmaya aday. Yeter ki bizler dericilerimize uygun şartları, imkânları hazırlayalım. Deri sektörü Türkiye’de kendisine bir merkez arıyor. Yani bununla alakalı bir kümelenme oluşum söz konusu. Gerekli şartları yerine getirirsek Türkiye’nin en önemli deri merkezlerinden bir tanesi Bursa Deri OSB olacak. Bütün gayretimiz ve çalışmamız bu yönde:”
 
BÖLGE BAŞKANINDAN TEŞEKKÜR
 
Vali İzzettin Küçük’e teşekkür ederek konuşmasına başlayan Deri OSB Başkanı Rıfat Aygüler de, ”Biz yönetime geldiğimizde OSB’miz çeşitli sıkıntılar içerisindeydi. Devlete olan borçlarımız vardı. Bu noktada Bursa’nın dinamikleri bize yardımcı oldular. Başta Valimiz Sayın İzzettin Küçük olmak üzere, Büyükşehir Belediye Başkanımız, bölge milletvekillerimiz, siyasi partilerimizin il başkanları, BTSO Başkanı, bizim problemlerimizi çözmek için ellerinden gelen her yardımı yaptılar. Ben yönetim kurulum adına herkese tek tek teşekkür ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X