Derin yırtmacıyla geceye damga vurdu!

National Board of Review Ödülleri’ne Lady Gaga damga vurdu! Giydiği siyah elbisesi tüyleri ve derin yırtmacıyla güzel şarkıcıya bir bakan bir daha baktı.

Derin yırtmacıyla geceye damga vurdu!

Hollywood’da ödül sezonu hızlı başladı. Önce Altın Küre Ödülleri dağıtıldı.

Sadece iki gün sonra da sıra National Board of Review Ödülleri’ne geldi.

New York’taki tören gecesinin yıldızı ise Lady Gaga oldu.
 

Şarkıcılık kadar oyunculukta da iddialı olduğunu kanıtladığı A Star is Born filmiyle yıldızı iyice parlayan Lady Gaga, New York’taki geceye derin yırtmaçlı siyah bir elbise ile katıldı.
 

Elbise sadeydi ama Lady Gaga’nın elindeki tüylü aksesuar, ünlü şarkıcının görüntüsünün en ilgi çekici detayını oluşturdu.
 

Altın Küre’den hayal kırıklığı ile ayrılan A Star is Born ekibinin yüzü National Board of Review gecesinde güldü. Bradley Cooper, en iyi yönetmen, Lady Gaga en iyi kadın oyuncu. Sam Elliot da en iyi yardımcı erkek oyuncu ödüllerinin sahibi oldu.
 

Altın Küre gecesine damgasını vuran Green Book ise en iyi film ödülüne değer göründü. Green Book’taki performansıyla Viggo Mortensen de en iyi erkek oyuncu ödülünü kazandı.

YENİ BİR İŞ DAHA!
 

YENİ BİR İŞ DAHA!

Lady Gaga şarkıcılık ve oyunculuk mesleklerinin yanına şimdi bir yenisini daha ekliyor. Güzellik sektörüne adım atan Grammy ödüllü yıldızın, dudak kremlerinden parfümlere, sıvı eyeliner’lardan farlara, paletlere ve rujlara çok çeşitli bir koleksiyon hazırladığı konuşuluyor…
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X