‘Dersimize çalıştık’

Ligdeki performansını Avrupa’da da sürdürmek isteyen Büyükşehir Belediyespor’da Başantrenör Jan de Brandt, “Rakibimizin ligde ve Avrupa’da neler yaptığını biliyoruz. Bursa’ya avantajlı bir skorla dönmek istiyoruz” dedi.

‘Dersimize çalıştık’

RECAİ UYSAL/ROMANYA

Voleybol Sultanlar Ligi’nde fırtına gibi esen Büyükşehir Belediyespor’un Avrupa macerası start alıyor. Challenge Kupası 1. Tur ilk maçına yarın Stiinta Bacau karşısında çıkacak Bursa ekibi, dün Romanya’ya gitti. 

Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan Bükreş’e hareket eden yeşil beyazlılar, maç için son hazırlığını ise bugün gerçekleştirecek. Bükreş’ten 5 saatlik kara yolculuğunun ardından Bacau’ya geçen 21 kişilik Büyükşehir Belediyespor kafilesi Bursa’ya avantajlı bir skorla dönmek istiyor.

DEVAM ETTİRMELİYİZ

Ligde iyi bir performans sergilediklerini söyleyen Başantrenör Jan de Brandt, “İkinci sıraya yerleşmek bizim için moral oldu. Tabii bu performansı sürdürmemiz gerekiyor” diye konuştu. 

Romanya ekibi hakkında da gerekli bilgileri aldıklarını ifade eden tecrübeli antrenör şöyle devam etti: “Yardımcı antrenörümüz Haluk Korkmaz rakibimizin son 5 maç videolarını izleyip gerekli bilgileri aldı. Ligde ve Avrupa’da neler yaptıklarını gördük. Tekrar inceleyeceğiz ve ona göre son hazırlığımızı yapacağız.”

AVANTAJ ARAYACAĞIZ

“Tabii biz hedefimizi maç maç değerlendireceğiz. 2 sezon önce bu kupada şampiyonluk kazanıldı. Ancak bizim ilk hedefimiz bu maçı kazanmak olacak. Bu maçı alıp rövanşa avantajlı bir skorla çıkmak istiyoruz. Bu maçı geçtikten sonra ilk hedefimiz yarıfinale yükselmek olacak. Ardından diğer hedefleri değerlendireceğiz.” 

Bacau ekibiyle yarın TSİ 18.00’de karşılaşacak Bursa ekibi, maç öncesi bugün sabah fitness, akşam ise son antrenmanını gerçekleştirecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X