‘Destan yazacağız’

Haziran ayında gerçekleşecek genel seçimlerin Türkiye için milat olacağını belirten Bakan Eroğlu, “2015 seçimlerinde onların heveslerini kursaklarında bırakacak şekilde gayret içinde olacağız” dedi.

‘Destan yazacağız’

SADULLAH ORGAN

AK Parti İnegöl Teşkilatı’nın kongresine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, haziran ayındaki seçimlerde destan yazacaklarını söyledi. 

Bakanı Veysel Eroğlu kongrede yaptığı konuşmada, “Türkiye’nin önünü kesmek isteyenlerin bir hesabı varsa, Cenab-ı Allah’ın da bir hesabı var. 2015 seçimlerinde de onların heveslerini kursaklarında bırakacak bir şekilde gayret içinde olacağız. Tekrar destan yazacağız’ dedi.

FAİZ SOYGUNU VARDI

Ülkeye gelen IMF memurunun devlet başkanı gibi karşılandığını, talimatlarının emir telakki edildiğini, kanunların ve mevzuatların ona göre düzenlendiğini ifade eden Eroğlu, “Üreten, çalışkan insanlar İnegöllüler, sizden toplanan vergilerin yüzde 86’sı faize gidiyordu. Faiz soygunu vardı. Faiz lobisinin soygunu vardı. Dolayısıyla Allah’a şükürler olsun bu soygunlar, ilaç soygunu, faiz soygunu, yatırımlardaki soygunlar, onların hortumları hep birlikte İnegöl baltasıyla kesildi. Artık hizmetler, bütün yatırımlar millet için’ diye konuştu.

Büyük düşünen, büyük hedeflere yelken açan büyük bir parti olduklarını ifade eden Eroğlu, ‘Gökten bize altın yağmıyor. Bizans’ın hazinelerini de bulmuş değiliz. Sadece sizlerden aldığımızı sizlere hizmet olarak aktarıyoruz. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını en iyi koruyan hükümet, bizim hükümetimizdir” ifadelerine yer verdi.

6 yıl ilçe başkanlığını yapan Bülent Temelli’nin aday olmadığı genel kurulda, tek liste  yer aldı. 400 üyesi bulunan AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı’nın yeni başkanı Adem Demirel oldu.

MOBİLYA MÜZESİ

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İnegöl Belediyesi ve gönüllüler tarafından kazandırılan ve Türkiye’de ilk olma özelliğini taşıyan İnegöl Mobilya Ağaç Sanayi Müzesi’nin de açılışına katıldı. Bakan Eroğlu, “İnegöl bütün dünyaya kendisini ispatlamış, mobilyanın başkenti diyebileceğimiz bir ilçemizdir. Son zamanlarda mobilya sanayi, ağaç sanayi çok hızla gelişti. Şuanda 2 milyar dolarlık ihracat yapılıyor. Bunun yüzde 20’si, yani beşte biri İnegöl’den gerçekleşiyor. İnegöl’ün tanıtımı açısından, tabiat güzellikleri açısından muhteşem bir müzemiz. Buraya ağaç almaya gelenler bu güzellikleri de görecek. Bakanlık olarak, orman ürünleri ile iştigal eden değerli işadamlarımıza her türlü desteği vereceğiz” dedi.

BÜYÜK DÜŞÜNÜYORUZ

Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı da ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Uludağ ile ilgili projelere değindi. Uludağ ile ilgili çalışmaların sürdüğünü ifade eden Bakan Eroğlu, inşa edilen kır evlerinin yakında hizmete sunulacağını söyledi. 

Eroğlu, ‘Çok muhteşem kır evleri yaptık. Burada çadırlar kuruluyordu. Bu çadırlar yerine biz çok özel, güzel ahşap evler yapalım diyorum. Bu evlerde kalmak isteyenler burada kalsın, istemeyenler çadır kursun. Biliyorum, burada çadır bir anane. Bunlara ‘bungalov’ demeyelim ‘ahşap köşk’ diyelim. Uludağ için gerçekten büyük düşünüyoruz’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X