‘Desteğe ihtiyacımız var’

‘Biz bir aileyiz’ diyen Fethi Çokkeser, Karacabeyliler’e seslendi… Üst üste aldığı galibiyetlerle üst sıraları zorlamaya başlayan Karacabey Birlikspor’da Teknik Direktör Çokkeser, ‘İlçeyle aile olduğumuz sürece başarılı bir sezon bizi bekliyor’ dedi.

‘Desteğe ihtiyacımız var’

AYHAN FİDAN

TFF 3.Lig 3.Grup’ta son 3 haftayı 9 puanla kapatıp 5. sıraya yerleşen Karacabey Birlikspor’da yarın oynanacak Sultanbeyli Belediyespor maçının hazırlıkları da galibiyet parolasıyla devam ediyor… Karşılaşmanın zorluğunun bilinci olduklarını belirten Teknik Direktör Fethi Çokkeser, ‘Geçen hafta kendi sahasında kaybetmiş, hocası değişmiş bir takım karşımızda olacak. Rakip futbolcular, yeni gelen hocaya kendilerini gösterme, kendilerini kabul ettirmek için oynayacaklar. Amacımız, futbolun gerektirdiği agresif oyunla birlikte istekli, arzulu ve iş disiplininden ayrılmadan kazanmak’ dedi.

 

SAKATLIKLAR CANIMIZI SIKIYOR

Her geçen hafta takımın kalitesinin ve fizik gücünün artığını kaydeden tecrübeli teknik adam, ‘Oyun disiplininden kopmadığımız zaman rakibe pozisyon vermiyoruz. Git gide istediğimiz şekle giren, fiziksel kalitesi artan bir takımımız var. Sakatlıklar biraz başımızı ağrıtıyor. Ligin başından beri bununla uğraşıyoruz. Reha Yaylı da sakatladı. Agresif bir takımımız var. Bizim amacımız Karacabey’in taraftarına layık mücadeleci bir takım yapmak. Takım birkaç hafta sonra istediğimiz düzeye gelecek’ diye konuştu. 

 

YALNIZ BIRAKMAZINLAR

‘Biz bir aileyiz’ diyerek Karacabeyliler’e seslenen Teknik Direktör Fethi Çokkeser, şöyle devam etti: ‘Taraftarın Sultanbeyli karşılaşmasında da bizi sonuna kadar desteklemelerini bekliyorum. Oyuncularımızla, taraftarımızla biz bir aileyiz. Bu aile olmadığı sürece şansımız yok. Burada aile olduğumuz sürece, taraftarı başarılı bir sezon bekliyor. Yeter ki, iyi günde de kötü günde de yanımızda duran bir taraftar olsun. Karacabeyliler’in bu takıma sahip çıkacağına, ihtiyacımız olan desteği vereceğinden şüphem yok.” 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X