‘Destek bekliyoruz sesimiz gür çıkacak’

Bursa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nın seçimlerine hazırlanan Çağdaş Muhasebeciler Grubu’nun aday adaylarından Erdinç Doğan, ”Meslek mensuplarının taleplerinin farkındayız ve sorunların daha gür şekilde ifade edilmesi için elimizden geleni

‘Destek bekliyoruz sesimiz gür çıkacak’

ASLIHAN AYDIN

Doğan ve çalışma ekibi dün Olay Medya’yı ziyaret etti. Doğan, burada yaptığı açıklamada, 3-3,5 aydır sahada çalıştıklarını ve iddialı olduklarını söyledi. Bir önceki dönemde yönetim kurulunda bulunduklarını ve birçok ilke imza attıklarını dile getiren Doğan, şunları kaydetti:

“Meslek mensuplarının taleplerinin farkındayız ve bunları proje haline getirdik. İpi biz göğüslemek istiyoruz. Mesleki sorunların daha gür şekilde ifade edilmesi için elimizden geleni yapacağız. Yeter ki bize destek olsunlar. Biz bu işin altından kalkarız. Muhasebe mesleğinin finans, bütçeleme ve maliyet gibi alanlarında uzmanlık eğitimleri vererek, çeşitlendirmeye gideceğiz. Bununla birlikte ortaklık modeli öneriyoruz. Bizim işimiz bireysel mesleği icra etmekten çıktı. Biz bunu önemsiyoruz ve konu ile ilgili projelerimiz var.”

ÖNSEÇİM 9 NİSAN’DA

BSMMMO’nun 5-6 Haziran tarihlerinde yapılacak genel kurulunda Çağdaş Muhasebeciler ve Meslekte Dayanışma ve Birlik Grubu’nun adayları yarışacak. Ancak öncesinde gruplar kendi içinde seçim yaparak adaylarını belirleyecek. Çağdaş Muhasebeciler Grubu’nda şu anda Oda’nın mevcut başkanı Ahmet Hikmet Sönmez, Muharrem Kaya ve Erdinç Doğan aday adaylıklarını açıkladı. 2 bin 318 üyesi bulunan Çağdaş Muhasebeciler, 9 Nisan’daki önseçimde sandığa giderek, başkan adayını belirleyecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X