Destek bulamazsam bırakırım

Avrupa ve Türkiye şampiyonlukları bulunan MotoGP sporcusu Osman Pandır, destek bulamadığı takdirde pistlerinden kopacak.

Destek bulamazsam bırakırım

İsimleri çok duyulmasa da Bursa’da bir çok spor branşında önemli başarılar kazanan sporcular var… Bunlardan birisi de motorsiklet yarışçısı Osman Pandır… 2014 yılında çıktığı pistlerde kısa sürede Türkiye ve Avrupa şampiyonlukları kazanan Pandır, bu yıl Yunanistan’da yapılacak Doğu Avrupa Psit Şampiyonası’na destek bulamadığı takdirde katılamayacak. Kendisine Dünya Şampiyonu sporcumuz Kenan Sofuoğlu’nu örnek alan ve sürekli iletişim halinde olan Osman Pandır, şunları söyledi:

30 BİN EURO LAZIM

‘Aslında Osmangazi Belediyespor’un sporcusuydum ama yeterli desteği alamadığım için ayrıldım. Tabii hak veriyorum pahalı bir spor bizizkisi. Şimdi Doğu Avrupa Şampiyonası var önümüzde. 30 bin Euro katılım bedeli var. Bunu karşılayacak bir sponsor bulamazsam maalesef katılamayacağım ve bu sporu bırakmak zorunda kalacağım. Bana destek olacak kurum ve kişiler arıyorum. Motorsiklet kullanmayı çok seviyorum. Bursa’da idman pisti olmadığı için Sakarya Üniversitesi’ni seçtim. Çünkü, KLenan Sofuoğlu’nun pistinde çalışıyorum.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X