Dev golcüye Sevilla da talip!

Attığı gollerle Türkiye’den sonra Avrupa’da da piyasası açılan Jose Fernandao’ya İspanyol kulüpleri de kanca attı.

Dev golcüye Sevilla da talip!

1,5 sezondur Bursaspor formasını giyen ve toplamda attığı 32 golle hem Türkiye’de hem de Avrupa’daki takımların dikkatini çeken Brezilyalı golcü Jose Fernandao’ya sürpriz teklif geldiği ortaya çıktı. Yeşil beyazlı yönetim, 31 Mayıs’ta sözleşmesi bitecek olan Fernandao’yu yeniden takımda tutmak için yoğun mesai harcasa da bunda başarılı olamamasının altında yurt dışından gelen tekliflerin yattığı iddia edildi.

Kafası karıştı

Galatasaray ve Fenerbahçe tecrübeli golcüyü kadrosuna katmak için kandırmaya çalışırken, Fernadao’ya ilk ciddi teklifin İspanya’nın güçlü ekiplerinden Sevilla’dan geldiği ortaya çıktı. İspanyol kulübün Bursaspor’da attığı gollerle scoutların gözünden kaçmayan 28 yaşındaki dev santraforun menajerleriyle görüşmeye başladığı öne sürüldü. Golcü oyuncunun bu tekliften sonra kafasının iyice karıştığı öğrenildi. 

5 milyon Euro bonservis

Başkan Recep Bölükbaşı ise yaptığıo teklife cevap bekliyor… Yeşil beyazlı yönetim, Fernandao’nun bonservisi için 2 milyon Euro, kendisine de 1 milyon 100 bin Euro önermişti. Fernanda’nun bonservisinin 4 milyon Euro yapan yüzde 80’lik bölümü menajer Eduardo Uram da, 1 milyon Eoru’luk yüzde 20’lik kısmı da Atletico Paranaense Kulübü’nde. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X