Dev kadro açıklandı

A Milli Takım’ın Filipinler’de düzenlenecek Rio Olimpiyat Oyunları Elemeleri’nde yer alacak kadrosu belirlendi.

Dev kadro açıklandı

5-10 Temmuz tarihleri arasında Filipinler’in başkenti Manila’da düzenlenecek olan 2016 Rio Olimpiyat Oyunları Elemeleri’nde mücadele edecek olan A Milli Erkek Takımımızın aday kadrosu ve hazırlık programı açıklandı.

 6 Haziran’da Antalya’da toplanacak olan ve 11 Haziran’a kadar çalışmalarını burada sürdürecek ay yıldızlılar, 13 Haziran’da İtalya’ya gidecek ve burada hazırlık maçları oynadıktan sonra 19 Haziran’da yurda dönecek. 

21 Haziran’da Filipinler’le İstanbul’da karşılaşacak olan 12 Dev Adam, Yunanistan’la 23 Haziran’da deplasmanda, 26 Haziran’da İstanbul’da karşı karşıya gelecek ve 27 Haziran’da Manila’ya uçacak. Filipinler’de son hazırlıklarını yapacak olan milliler, 1 Temmuz’da Filipinler ile hazırlık maçı oynayacak.

İŞTE KADRO

Yoğun bir hazırlık dönemi geçirecek olan A Milli Takım’ın 20 kişilik kadrosunda ise şu isimler yer alacak: 

Birkan Batuk, Cedi Osman, Doğuş Balbay, Furkan Korkmaz (Anadolu Efes), Tolga Geçim, Can Maxim Mutaf (Banvit), Ender Arslan, Metin Türen, Semih Erden, Mehmet Yağmur, Oğuz Savaş (Darüşşafaka Doğuş), Ali Muhammed, Melih Mahmutoğlu, Barış Hersek (Fenerbahçe), Göksenin Köksal, Sinan Güler (Galatasaray Odeabank), J. Metecan Birsen (İstanbul BBSK), Kenan Sipahi, Samet Geyik (Pınar Karşıyaka), Ömer Faruk Aşık (New Orleans Pelicans).

4-10 Temmuz’da Filipinler’in başkenti Manila’da kota mücadelesi verecek A Milli Takım, A Grubu’nda Senegal ve Kanada ile karşılaşacak. 2 grupta 6 takımın yer aldığı elemelerde, B Grubu mücadelesi, Fransa, Yeni Zelanda ve Filipinler arasında geçecek. Gruplarda ilk 2 sırayı alan takımlar yarı finale yükselecek. Yarı final ve final maçlarının ardından birinci olan ekip, 2016 Rio Olimpiyatları’na vize alacak. Türkiye, gruptaki ilk maçını 5 Temmuz’da Kanada, 7 Temmuz’da ise Senegal ile yapacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X