Devamı gelir herhalde!

Karabükspor’a en son kendi sahasında 19 yıl önce mağlup olan Bursaspor’un bu uğuru kazanarak sürdürmesi en büyük temenni.

Devamı gelir herhalde!

Spor Toto Süper Lig’de 27.haftanın açılış maçı Timsah Arena’da olacak. Ligin ikinci yarısında inanılmaz bir ivme kaybeden Bursaspor, ligin dişli rakiplerinden Kardemir Karabükspor’u konuk edecek. 

Yeşil beyazlılar, bu kritik mücadeleyi kazanarak biraz olsun rahat bir nefes almak ve son haftalarda korkulu rüya görmemek istiyor. Bursaspor, rakibine karşı özellikle kendi sahasında başarılı sonuçlar aldı. 

BURSA’DAKİ SON MAÇ 7-1

 

Timsah, Karadeniz temsilcisine iç sahada en son 19 yıl önce kaybetmişti. Mutlu Topçu’nun öğrencilerinin bu uğuru kazanarak sürdürmesi en büyük temenni. Rakibine Bursa’da 1998 yılında kaybeden yeşil beyazlılar, 2014-2015 sezonunda Atatürk Stadı’ndaki son randevuyu 7-1 kazanmıştı. Bursa’da 2010’da 2-2 berabere kalan Timsah, ardından 3-0, 4-0, ve 1-0’lık skorlarla rakibini dize getirdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X