Devamı gelsin Timsahım

G Grubundaki ilk iki maçından 4 puan çıkaran Bursaspor, bugün Aydınspor 1923 deplasmanında kazanarak iddiasını sürdürmek istiyor. Adnan Menderes Stadı’ndaki mücadele 14.00’de başlayacak.

Devamı gelsin Timsahım

Bursaspor Ziraat Türkiye Kupası G Grubundaki 3.maçında bugün Aydınspor 1923’ün konuğu olacak. Adnan Menderes Stadı’nda 14.00’de başlayacak olan mücadeleyi Koray Gencerler yönetecek. İlk sınavında Akhisar Belediyespor’la 3-3 berabere kalan ardından Ümraniyespor’u 3-0 gibi net bir skorla geçen yeşil beyazlılar, TFF 2.Lig Kırmızı grupta mücadele eden rakibini de yenerek gruptaki iddiasını sürdürmek istiyor. 

OYNAMAYANLAR SAHAYA

Yeşil beyazlı takımda sezonu kapatan Serdar Kurtuluş, Furkan Özçal ve Emre Taşdemir’le birlikte sakatlıkları süren Şamil Çinaz, Tomas Sivok ve Vieux Sane bu mücadelede forma giymeyecek. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun bu karşılaşmada kupa maçlarında şans verdiği Tomas Sivok, Sercan Yıldırım, Ricardo Faty, Sinan Bakış ve Mert Örnek gibi isimlere yine ilk 11’de görevlendirmesi bekleniyor. Rakip Aydınspor 1923 ise 1 puanla son sırada bulunuyor. 

14.00 A SPOR CANLI

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X