Devamını bekleriz

Fenerbahçe’yi eleyerek büyük sükse yapan Bursaspor, Akhisar’ı yenerek ligdeki iddiasını da sürdürmek istiyor. Başakşehir ve Trabzonspor’la amansız bir yarışa giren yeşil beyazlılar, Roberto Carlos yönetimindeki rakibini geçerek son haftaya umutlu girme am

Devamını bekleriz

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fenerbahçe’yi Kadıköy’de bozguna uğratarak adını finale yazdıran Bursaspor, bugün ligde Akhisar Belediyespor’un konuğu oluyor. Manisa 19 Mayıs Stadı’nda 20.00’de başlayacak olan mücadeleyi Mete Kalkavan yönetecek. Yeşil beyazlılar, ligdeki ilk 5 iddiasını son haftaya taşımak için Roberto Carlos yönetimindeki rakibini geçmek istiyor.

AYNI 11 SAHADA OLACAK

Timsah şuanda ligde İstanbul Başakşehir ve Trabzonspor’la amansız bir yarış içersinde. Zorlu randevu öncesi yeşil beyazlı takımda sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Teknik Direktör Şenol Güneş’in sakatlıktan çıkan fakat antrenman eksiği bulunan Renato Civelli’yi riske etmeyip stoperde yine Serdar Aziz ve Şamil Cinaz ikilisini birlikte oynatması bekleniyor. Ev sahibi Akhisar’da ise cezalı isim yok. Hafif sakatlıkları bulunan Bilal Kısa, Merter Yüce ve Güray Vural’ın durumları maç saatinde belli olacak.

DEPLASMAN FOBİSİ BİTMELİ

Akhisar Belediyespor ile Bursaspor, bugün ligde 6. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 5 karşılaşmada taraflar birer kez sahadan gülerek ayrılırken, 3 karşılaşmada puanlar paylaşıldı. Bursaspor ligin ilk yarısında rakibini 3-1 mağlup etmişti. Bu maçlarda Akhisar Belediyespor 6, Bursaspor ise 7 gol kaydetti. Akhisar Belediyespor evinde oynadığı son 6 karşılaşmada 3 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Süper Lig’de deplasmanda oynadığı son 4 maçı kaybeden ve dış sahada son 7 karşılaşmada kazanamayan Bursaspor, son galibiyetini 23 Ocak’ta Torku Konyaspor karşısında aldı.

FSM’YE DEV EKRAN

Bursa Büyükşehir Belediyesi 3 Haziran’daki Ziraat Türkiye Kupası finali için harekete geçti. Taraftarların önerilerini dikkate alan Başkan Recep Altepe, FSM’de Nilüfer Spor Salonunun üst bölümdeki araziye dev ekran kurulacağını açıkladı. 

 

MAÇ HEYECANI OLAY TV’DE

Bursaspor’un bugün Akhisar Belediyespor’la oynayacağı karşılaşmanın tüm detayları Olay TV ekranlarında olacak. Maç öncesi ve sonrasında yapılacak canlı bağlantılarla taraftarlar atmosferi yakından takip etme fırsatı bulacak.

STAT: Manisa 19 Mayıs

HAKEMLER: Mete Kalkavan, Orkun Aktaş, Ceyhun Sesigüzel

EKSİK: Yok

EKSİK: Yok

BİLETLER: Bursaspor taraftarına 10 TL

20.00 Lig TV 2/Canlı

 AKHİSAR BG 

18 Oğuz Dağlaroğlu 

4 İsmail Konuk

24 Tolga Ünlü

27 Miguel De Castro

32 Lomana Lualua

40 Douglas Ferreıra

77 Sertan Vardar

80 Bruno

22 Güray Vural

5 Bilal Kısa

17 Mehmet Akyüz

 BURSASPOR 

12 Harun Tekin

22 Şener Özbayraklı

6 Şamil Çinaz

4 Serdar Aziz

23 Aziz Eraltay

7 Ozan Tufan

5 Fernando Belluschi

16 Volkan Şen

30 Filipe Josue

94 Cedric Bakambu

9 Jose Fernandao

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X