Devlet Bahçeli’den Cem Yılmaz’a tepki!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İmamoğlu’na destek veren Cem Yılmaz’a “Herkes Cem Yılmaz Bey’i sever. Ben ise onu görünce ‘önce bir elbiseni değiştir’ derim. Ben, Cem Yılmaz’ı bundan sonra sevemem” tepkisini gösterdi.

Devlet Bahçeli’den Cem Yılmaz’a tepki!

Dün akşam kendisini izleyen gazetecilerle iftar yemeğinde buluşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gündeme ilişkin sorulara cevplar verdi. Bahçeli, Ekrem İmamoğlu’nu destekleyen Cem Yılmaz’a hakkında Yüzde 49’u sevebilirsin ama yüzde 51’e de saygı duy. Ben, Cem Yılmaz’ı bundan sonra sevemem” açıklamasında bulundu.

“BEN CEM YILMAZ’I BUNDAN SONRA SEVMEM”

Devlet Bahçeli, “Türkiye’de TV’ler olmayan sanatçıları olur hale getiriyorlar. O kadar yükseldikten sonra bir laf etmesi lazım. Onları dikkate almıyorum ben. Herkes Cem Yılmaz Bey’i sever ve çok güler. Ben ise onu görünce önce bir elbiseni değiştir derim. Kravat tak, hatta takma başka bir şeyler yap. Belediye seçiminde oy vereceksen git ver ama sana yönelmiş sevgiyi siyaseten istismar edip hepimizin alerjisini toplamaya vesile olma. Yüzde 49’u sevebilirsin ama yüzde 51’e de saygı duy. Ben, Cem Yılmaz’ı bundan sonra sevemem” diyerek ünlü komedyene tepkisini dile getirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X