Devlet Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na destek

MHP lideri Devlet Bahçeli, şehit cenazesinde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na mermi atılmasına tepki gösterdi.

Devlet Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na destek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli “Kuşkumuz o ki AKP, PKK ile masaya oturmak için fırsat aramakta, gerekçe oluşturmaktadır. AKP ile PKK’yı kuytu köşelerde görüşürken yakalarsak bu vatanı bu iktidarı dar ederiz, dünyayı da başlarına yıkarız. Süreç bitmiş ve gömülmüştür” dedi. Şehit cenazesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önüne atılan boş mermi kovanının densizlik olduğunu belirten Bahçeli, “Kılıçdaroğlu’na şehit cenazesinde atılan mermi densizliktir. Bu densizliği hoşgörmek mümkün değildir. AKP bu taşkınlıklara prim vermiştir” diye konuştu.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Devlet Bahçeli, hükümetin yeniden bir çözüm süreci başlatmaya heves etmemesi gerektiğini vurgulayarak, “Sakın ola hükümet terör örgütüyle görüşeyim, buluşayım, yeniden bir çözüm süreci başlatayım ihanetine heves etmemelidir. Serok Başbakan sabık başbakan olduktan bir müddet sonra PKK’yla irtibat kurmaya yönelik iddialar kamuoyuna yansımıştır. Bilhassa geçtiğimiz Nevruz’da AKP ile PKK arasında aracılar mekik dokumuş Yüksekova operasyonundan önce bir orta yol bulma çabaları gösterilmiştir.Eğer bu söylentiler Sayın Davutoğlu’nu karalamak için başlatılmış bir siyasi linç kampanyası değilse eğer AKP ile PKK şu anda bazı kanallardan temas halindeyse bilinsin ki bu hıyanetin altından hiç kimse kalkamayacaktır. Kuşkumuz o ki AKP, PKK ile masaya oturmak için fırsat aramakta, gerekçe oluşturmaktadır. Başbakan’ın PKK’yı kastederek ‘Görüşme teklif ettiler kabul etmedik’ sözleri bizi haddinden fazla işkillendirmiştir. Bu kuşkusuz doğru çıkar, AKP ile PKK’yı kuytu köşelerde görüşürken yakalarsak bu vatanı bu iktidarı dar ederiz, dünyayı da başlarına yıkarız. Süreç bitmiş ve gömülmüştür” diye konuştu.

 

BAHÇELİ’DEN KILIÇDAROĞLU’NA DESTEK

 

Şehit cenazesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önüne atılan boş mermi kovanının densizlik olduğunu belirten Bahçeli, “Bu densizliği hoş görmek mümkün değil. Camide saf tutan cemaati bölmek bu millete yapılacak en büyük kötülüklerden birisidir. AKP bu taşkınlıklara prim vermiştir. Cumhurbaşkanı cami avlularındaki arbedeleri daha da tetiklemiştir. Aralarında AKP ve CHP’li üyelerin de yer aldığı 

 

Cezaevleri Alt Komisyonunun bazı denetim faaliyetleri kasten çarpıtılmış ve kutuplaşma malzemesi olarak gösterilmiştir. Türkiye’de cami avlusunda kavga edilirse, namaz kılmayanlara da hayvan suçlaması getirilirse sorarım sizlere birlikte ve kardeşçe nasıl yaşayacağız? Cami avlusunda ana muhalefet partisi liderinin önüne mermi kovanı atmak bize göre organize ve siyasi bir hamledir. Bu edepsizliğin hesabı sorulmalı ve işbirlikçileri deşifre edilmelidir. Kahramanlarımızın naaşları önünde kavga çıkarmak, fitneye çanak tutmak, PKK’ya hizmetkarlık, şehide ve yakınlarına hakaret, milli ve manevi geleneklerimize küfürdür. Buna kimsenin hakkı yoktur” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X