Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar, Mudanya Belediye Başkanı Dalgıç’a başarı diledi

Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar’ın iki günlük Bursa programının son durağı Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç oldu. Çağlar, “Mudanya Bursamız’ın gözbebeği. İlçemizi ileri götürecek hizmetlere imza atacağınızdan şüphemiz yok” dedi…

Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar, Mudanya Belediye Başkanı Dalgıç’a başarı diledi

Haber: Ulaş GİRGİN

Kamera: Bircan ÖRSEL / Kurgu: Dilek ÖZYER

Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar, iki günlük Bursa programını Mudanya Belediyesi’nin yeni Başkanı Deniz Dalgıç ziyaretiyle tamamladı.

Ziyarette Çağlar’ı torunu Alihan Hattat’ın yanı sıra Olay Medya İcra Kurulu Mehmet Ali İnan, Olay Gazetesi Başyazarı Ahmet Emin Yılmaz ve köşe yazarı İhsan Aydın ve İsmail Öztat yalnız bırakmadı.

Başkan Deniz Dalgıç’a yeni görevinde başarılar dileyen Cavit Çağlar, “Mudanya Bursamız’ın göz bebeği. İlçemizi ileri götürecek hizmetlere imza atacağınızdan şüphemiz yok. Tebrik ederim. Allah yardımcınız olsun” diye konuştu.

“KENTİMİZİ GÜZELLEŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Devlet eski Bakanı Çağlar’ın ziyareti dolayısıyla onur duyduğunu belirten Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç da, “Sizin gibi Bursa’nın önemli değerlerinden birinin bizi, belediyemizi ziyaret etmesi çok değerli. Biz Mudanya’yı ileri taşıyacak projelerle yola çıktık. Hedeflerimizi gerçekleştirmek ve kentimizi güzelleştirmek için durmadan çalışacağız. Ziyaretiniz için çok teşekkür ederiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X