Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar’dan Şükrü Erdem’e ziyaret; ‘Büyük başarılara imza atacağına inanıyorum’

Bir dizi ziyaret için Bursa’ya gelen Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar’ın ilk durağı, geçmişte birlikte siyaset yaptığı Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem oldu.

Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar’dan Şükrü Erdem’e ziyaret; ‘Büyük başarılara imza atacağına inanıyorum’

Ulaş GİRGİN

Kamera: Bircan ÖRSEL / Kurgu: Dilek ÖZYER

Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar, Mustafakemalpaşa’nı yeni Belediye Başkanı Şükrü Erdem’i ziyaret ederek görevinde başarı diledi.

Ziyarette Çağlar’a torunu Alihan Hattat, Olay Medya İcra Kurulu Başkanı Mehmet Ali İnan, Olay Gazetesi baş köşe yazarı Ahmet Emin Yılmaz, Olay Gazetesi yazarı İhsan Aydın, İsmail Öztat ile Doğru Yol Partisi’nde siyaset yaptığı dostları İdris Sevinç, Nuri Karaca, Şükrü Akyollu, Işık Uğurtuğ, Murat Şakir, Abdullah Bilaçlı, Ayhan Barışçı, İsmail Hakkı Aslan, Sedat Akgün ve Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Gökhan Demir ve Ulucami Başimamı Tahsin Karanfil de eşlik etti.

Şükrü Erdem’e görevinde başarılar dileyen Çağlar, “Ziyarete siyaset yaptığımız arkadaşlarımızla birlikte geldim. Çünkü Süleyman Demirel ekolü böyledir, birbirlerinden kopmazlar. Köklü bir siyasi geçmişi olan Şükrü Erdem’in yeni görevinde de büyük başarılara imza atacağına inanıyorum. Çalışmalarında her zaman yanında olacağız” dedi.

Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar’ı ziyarette Doğru Yol Partisi’nde beraber siyaset yaptığı dostları yalnız bırakmadı.

“KIRAMAYACAĞIM TEK İNSAN…”

Türkiye’nin en güzel şehirlerinden biri olan Bursa’ya sahip çıkmak adına gerekli tüm desteği vermeye devam edeceğini belirten Cavit Çağlar, “Bir Bursa sevdalısı olarak bu şehre 50 yıldan fazladır hizmet ediyorum. Bu nedenle Bursa halkını çok iyi tanıyorum. Onlar, verilen hizmetlerin en iyisini hak ediyor. Önemli olan geride iyi eserler bırakmak” ifadelerini kullandı.

Ulucami Başimamı Tahsin Karanfil ziyarette dua etti.

Çağlar’ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren ve teşekkür eden Başkan Erdem ise, “Cavit Çağlar’a her zaman ağabey olarak hitap ettim. Kendisi kıramayacağım tek insandır. Beni Doğru Yol Partisi’nden milletvekili yapmıştır” şeklinde konuştu.

Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar, torunu Alihan Hattat ile beraber ziyaret ettiği Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem’e ‘Cavit Çağlar: Fırtınalı Bir Yaşamöyküsü ‘ isimli kitabını hediye etti.

 

 

HABERİ PAYLAŞ
1 adet yorum var

Bir adet yorum var

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X