Devlet Hastanesi’nden hayırseverlere plaket

Karacabey’de Devlet Hastanesi’ne bağışta bulunan kişi ve kurumlara plaket verildi.

Devlet Hastanesi’nden hayırseverlere plaket

AYHAN FİDAN

 

Ödül törenine Karacabey Kaymakamı Yusuf Gökhan Yolcu, Belediye Başkanı Ali Özkan, hastane yetkilileri ile hayırseverler katıldı. Hastane Yönetici Vekili Dr. Filiz Yolcu, ‘Karacabey Belediyesi tarafından hastanemizin gebe bilgilendirme sınıfının iç tefrişatı yapıldı. Yine Karacabey Belediyesi ve hayırsever işadamları Osman Bektaş ve Fahrettin Dengiz’in katkılarıyla polikliniklerde kullanılmak üzere 30 adet barkod yazıcı cihazı alındı. Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası tarafından da acil serviste kullanılmak üzere transport ventilatör ve hasta başı monitör cihazı hastanemize kazandırıldı. Bu anlamda hastanemize bağış yapan kurum, kuruluşlara ve hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. El birliğiyle hastanemizi güzelleştirmeye devam edeceğiz’ dedi.

Programda, Hastane Yöneticisi Vekili Dr. Filiz Yolcu tarafından Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Naci Güncü, Karacabey Ticaret Borsası Meclis Başkanı Halit Elbir, işadamları Osman Bektaş ve Fahrettin Dengiz’e teşekkür plaketi verildi. Törenin ardından yeni alınan cihazlar tanıtıldı. Ayrıca, Karacabey Belediyesi tarafından iç tefrişatı yaptırılan gebe bilgilendirme sınıfının da açılışı yapıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X