Devlet Hastanesi’ni hobi bahçesine çevirdi

Bursa Devlet Hastanesi’ne diyalize girmek için için gelen 76 yaşındaki böbrek hastası, hastaneyi adeta hobi bahçesine çevirdi.

Devlet Hastanesi’ni hobi bahçesine çevirdi

Yaşıtlarına taş çıkartırcasına hareketli olan 76 yaşındaki İsmail Memiş, tedavi gördüğü hastaneyi hobi bahçesine çevirdi. 3 yıldır tedavi gördüğü Bursa Devlet Hastanesi’nin bahçesine mevsimine göre ekim yapan Memiş, son olarak ise biber, domates, nane, kavun ve çilek yetiştiriyor.

 

Daha önce kendi bahçelerinde uğraş verdiğini daha sonra ise bahçıvanlık işi de yaptığını belirten Memiş, “Yaklaşık 2 yıldır hastanenin bahçesinde kendi çapımda böle bir bahçe yaptım. Yaz kış demeden hastaneye bir iki saat erken gelerek diyaliz sırama kadar bu bahçe ile ilgileniyorum. Çıkan mahsulleri ise doktorlara, hemşirelere, diğer hastalara dağıtıyorum. Bazen kendime bir iki birşey götüyorum. Hastane yönetimine ve diyaliz bölümü çalışanlarına bana bu imkanı verdikleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X