‘Devlet nerede?’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nün gündeminde de, diğer liderler gibi, Güneydoğu’da yaşanan olaylar vardı.

‘Devlet nerede?’

Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

‘Öğretmenlerden cep telefonu mesajıyla bulundukları yeri terk etmeleri istenmiştir. Bu devlet nerededir? Bu hükümet ne iş yapmaktadır?. Öğretmenini koruyamayan, asayişi sağlayamayan iktidara daha ne kadar sabır gösterilecek? Devletin acziyetini hiç bu kadar gördünüz mü? Savaş sırasında bile dokunulamayacak yer olan okullar, camiler PKK’lı caniler tarafından yakılmaktadır. Bu topraklarda cami yakan şerefsizlere ik kez rastlanmaktadır.

İHANETİN ÇUKURLARI

Doğu ve Güneydoğu’da açılan çukurlar, ihanetin, nifakın, kanın ve ölümün çukurlarıdır. Bu çukurların içine hainlerin niyetleri gömülmezse sonumuz hüsrandır. Sayın Erdoğan sana soruyorum, kaçak sarayda muhtarlarla toplanıp ona buna sataşmayı biliyorsun da elden kayıp giden vatan coğrafyasını nasıl görmüyorsun? Sayın Davutoğlu seni nasıl izah etmeli. Taşıdığın başbakanlık ünvanına yakışmıyor. Unutmuşsan hatırlatayım; sen bu ülkenin başbakanısın, yetki sendedir. Hala Erdoğan’ın gözünün içine bakmaktan, Dışişleri Bakanı gibi davranmaktan gocunmuyor musun? Saray almış ipleri, Davutoğlu konu mankeni…’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X