‘Devletin bekası için her göreve hazırız’

Vali İzzettin Küçük’ü ziyaret eden Devlet eski Bakanı ve Nergis Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Çağlar, Bursa ve Türkiye’nin daha mutlu ve güçlü olması için her türlü göreve hazır olduklarını belirtti.

‘Devletin bekası için her göreve hazırız’

AYKUT GÜNGÖR

Devlet eski Bakanı ve Nergis Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Çağlar, Yeşim Tekstil CEO’su Şenol Şankaya, 0lay Medya Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali İnan, Olay Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Engin Özpınar ve Başyazar Ahmet Emin Yılmaz ile birlikte Vali İzzet’in Küçük’ü ziyaret etti. 

Tarihi Valilik binasında gerçekleşen ziyarette konuşan Cavit Çağlar, “Türkiye çok kötü günler geçirdi ve büyük badireler atlattı. Darbe girişimi ile yaşanan sorunlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın  metanetli ve dik duruşu ile aşıldı. Türk halkı Cumhurbaşkanı ve hükümetinin yanında yer alarak bu sürece tepkisini en iyi şekilde gösterdi” diye konuştu.

Türkiye’nin bir çok kentinde ve Bursa’da düzenlenen demokrasi nöbetleri ve mitingler ile halkın vatan sevgisini en iyi şekilde gösterdiğini dile getiren Çağlar, Vali Küçük’ün de katkı koyduğu demokrasi mücadelesini coşku içerisinde izlediklerini söyledi. 

Bursa’nın güzel bir şehir olduğunu ve halkının da kıymet bilir olduğunu ifade eden Çağlar, Bursa’dan 3 dönem milletvekili seçildiğini ve bakanlık yaptığını söyledi. Bursalıların çalışan, kendisine değer katan insanların hakkını verdiğini vurgulayan Çağlar, geçmiş yıllarda kentin en büyük sanayi kuruluşlarını işlettiklerini, halen 8-10 bin arası çalışanları ile Bursa’ya ve Türkiye’ye katkı koymaya devam ettiklerini ifade etti. 

Bursa’nın huzur dolu bir kent olduğunu ve yine öyle gitmesini isteyen Çağlar, uzun yıllar yaşadığı bu kent ve Türkiye için çalışmaya, üretmeye devam edeceklerini dile getirdi. 

“SİZE HER ZAMAN İHTİYACIMIZ VAR”

Cavit Çağlar’ın Bursa ve Türkiye’ye önemli hizmetleri olduğunu ifade eden Vali Küçük ise, “Halen her aşamada Türkiye ve Bursa’ya verdiğiniz hizmetler devam etmektedir. Sizler hem siyasi kimliğinizle, geçmişte bakan olarak hem de bu ülkenin önemli bir işadamı, sanayicisi olarak üretmeye devam ediyorsunuz. Bursa’yı yükseltmek için elbirliği ile hep beraber çalışmaya devam edeceğiz. Bursa Valisi olarak benim size ve sizin gibi işadamlarına her zaman ihtiyacımız olacaktır. Bursa’nın yüzünü güldürmemiz ve daha mutlu insanların sayısını arttırmak bizim varlık sebebimizdir. Bursa’ya ve Türkiye’ye verdiğiniz hizmetler için sağ olun varolun” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X