Diana tacıyla kraliyet düğünü

Eskişehir’de evlendiği futbolcu Alpaslan Öztürk’le Belçika’daki Kasteel Dan Brandt Şatosu’nda bir düğün yapan Ebru Şancı, 3 farklı gelinlik giyip, Prenses Diana tacı taktı.

Diana tacıyla kraliyet düğünü

3 ayrı GELİNLİK GİYDİ

Manken Ebru Şancı, kendisinden 10 yaş küçük 22 yaşındaki futbolcu sevgilisi Alpaslan Öztürk’le kelimenin tam anlamıyla kraliyet düğününe imza attı. Şancı, Belçika’daki Kasteel Dan Brandt Şatosu’nda gerçekleşen gecede, biri Provonias diğeri Elia Saab olmak üzere 3 farklı gelinlik giydi. Masa düzenini İtalyan Loretta’nın yaptığı törenin çiçekleri de Hollanda’dan getirtildi.

İNŞALLAH ŞANS GETİRİR

Düğünün her detayıyla yakından ilgilenen Ebru Şancı ve eşi için İstanbul’dan özel fotoğrafçı geldi. Başına İngiltere’nin efsane prensesi Lady Diana’nın tacından takan Şancı, instagram hesabından paylaştığı fotoğrafın altına ise ‘Aynı taç Prenses Diana’ya şans getirmedi, inşallah bana getirir’ yazdı. Görkemli düğüne Türkiye’den yalnızca 100 kişi davet edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X