Dicle Elektrik’ten Çalışanlarına Bebek Sepeti

Dicle Elektrik Dağıtım tarafından çalışanlarına destek olunması amacıyla geçtiğimiz Ocak ayında başlatılan bebek sepeti uygulaması devam ediyor. Son o…

Dicle Elektrik’ten Çalışanlarına Bebek Sepeti

Dicle Elektrik Dağıtım tarafından çalışanlarına destek olunması amacıyla geçtiğimiz Ocak ayında başlatılan bebek sepeti uygulaması devam ediyor. Son olarak Şırnak’ın Cizre İlçe İşletme Şefliği’nde görev yapan ve geçtiğimiz günlerde baba olan Mesut Bozyel’e bebek sepetini Dicle Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Murat Karagüzel verdi. Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi sorumluluk bölgesi olan Diyarbakır, Batman, Siirt, Şırnak, Mardin ve Şanlıurfa’da bir yandan yoğun olarak kaçak elektrik ile mücadele ederken, diğer yandan büyük fedakarlık göstererek işlerini yapan personeline destek olmaya devam ediyor. ÇALIŞANA BEBEK SEPETİ Dicle Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Karagüzel, yapılan çalışmaları yerinde görmek ve bazı incelemelerde bulunmak üzere bu sabah gittiği Şırnak’ın Cizre ilçesinde, Şırnak İl Müdürlüğü bünyesinde denetim sorumlusu olarak çalışan Mesut Bozyel’in daha yeni bir bebek sahibi olduğunu öğrendi. Bunun üzerine Bozyel’i tebrik eden Karagüzel, yeni bebek sahibi olan çalışanlar için hazırlanan ve içerisinde yeni doğanlar için gerekli olan tüm malzemelerin yer aldığı bebek sepetini kendi elleriyle verdi. Genel Müdür Murat Karagüzel bebek sepetini verirken, Dicle Elektrik Dağıtım Şırnak İl Müdürü Murat Horoz da burada hazır bulundu. “AYNI HEYECANI DUYUYORUZ” Bebek sepetini verirken konuşan Dicle Elektrik Genel Müdürü Murat Karagüzel, şirketin iyi günde de kötü günde de çalışanlarının yanında olduğuna dikkat çekti. Karagüzel, “Bu yardımlaşma geleneğini her fırsatta hayata geçiriyoruz. Şirketimizin Ocak ayında başlattığı ve yaklaşık 5 aydan bu yana sürdürdüğü bu uygulama ile de yeni anne veya baba olan çalışanlarımızın dünyaya henüz gelmiş olan bebeklerinin ilk günlerdeki ihtiyaçlarını gidermek istiyoruz. Bu güne kadar çocuk sahibi olan her çalışanımız ile birlikte bizler de aynı heyecan ve mutluluğu yaşadık, yaşıyoruz. Ailelerine yeni fertler katılan bu çalışanlarımızın tümünü kutluyor ve kendileri ile bebeklerine sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum. Allah analı, babalı büyütsün’’ dedi. Genel Müdür Murat Karagüzel’e teşekkür eden şirket çalışanlarından Mesut Bozyel ise, böyle bir günde yöneticiler tarafından hatırlanmış olmanın kendisini mutlu ettiğini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X