Dicle Epsaş’tan Tüketiciye, Fırsattan Yararlanın Çağrısı

Dicle Elektrik Perakende A.Ş.(Dicle EPSAŞ), Dünya Tüketici Hakları Gününde elektrik tüketicilerine oldukça cazip bir çağrıda bulundu.

Dicle Epsaş’tan Tüketiciye, Fırsattan Yararlanın Çağrısı

Dicle Elektrik Perakende A.Ş.(Dicle EPSAŞ), Dünya Tüketici Hakları Gününde elektrik tüketicilerine oldukça cazip bir çağrıda bulundu. Çağrıda, ayda en az 120 lira elektrik parası ödeyen Dicle EPSAŞ müşterilerinin başvurmaları halinde, yılda ortalama bir fatura tutarı kadar elektriği bedava kullanabileceği hatırlatılarak, bu fırsatın kaçırılmaması istendi. KİŞİ BAŞINA TÜKETİM ARTACAK Dicle EPSAŞ Genel Müdürü Avni Doğan, Dünya Tüketici Hakları Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, tüketimin son yıllarda ihtiyaçları karşılamanın ötesine geçtiğine dikkat çekti. Gelişmekte olan ülkelerdeki milyonlarca kişinin, yakın gelecekte tüketim toplumuna dahil olacağını da kaydeden Doğan, bu durumun kişi başına düşen tüketimi de artacağını kaydetti. Genel Müdür Avni Doğan, ‘’Tüketimi kontrol altına almak nüfusu denetlemekten daha zordur. Sınırsız tüketim, toplumsal bir sorundur. Sadece tüketim peşinde koşmak, hem tüketici toplumlardaki yaşamın kalitesini azaltacak hem de gelecek nesillerimizin temel ihtiyaçlarını karşılama olanaklarının ellerinden alınmasına neden olabilecektir. Yaşamımızı sürdürecek kadar tüketip bundan mutlu olabileceğimiz bir toplum düzeni oluşturmamız ve hep birlikte bu hedefe ulaşmak için hareket etmemiz gerekmektedir. Böylece bizden sonra gelecek tüm canlılara sürdürülebilir bir dünya bırakmış olacağız’’ diye konuştu. ‘FIRSATI KAÇIRMAYIN’ ÇAĞRISI’ Tüketimin artması ile birlikte ortaya çıkacak ilave maliyetlerin, tasarruf etmenin önemini artıracağını da belirten Dicle EPSAŞ Genel Müdürü Avni Doğan, “Şirketimiz, maliyete ilişkin girdiler bağlamında enerji kaleminin, yöremiz tüketicisi için temel bir sıkıntı oluşturduğunun farkındadır. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK)verilen Görevli Tedarik Lisansı kapsamında tamamen devlet güvencesi altında yıllık tüketimi 3.600 kWH üzeri olan, yani bu günkü şartlarda ayda ortalama 120 liralık elektrik tüketen tüketicilere, yılda bir faturaya yakın tasarruf imkanı sağlanmaktadır. Dicle EPSAŞ’ın da hayata geçirdiği bu tasarruf uygulamamızdan faydalanmak isteyen müşterilerimizin, İl Müdürlüklerimiz veya Müşteri Hizmetleri Merkezlerimize müracaat ermeleri gerekmektedir. Müşterilerimizin, bu fırsatı kaçırmamaları için çağrı yapıyoruz’’ şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X