Didim’de İbadethanelerin Temizliği Sürdürülüyor

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ın talimatıyla Didim’deki ibadethane yerlerinin temizliğine devam ediliyor. Didim’deki ibadethane yerleri D…

Didim’de İbadethanelerin Temizliği Sürdürülüyor

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ın talimatıyla Didim’deki ibadethane yerlerinin temizliğine devam ediliyor. Didim’deki ibadethane yerleri Didim Belediyesi ekiplerince temizleniyor. İlçedeki tüm ibadethane yerleri belirlenen takvim çerçevesinde tüm yerleri temizlenerek halkın kullanımına sunuluyor. Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ilçedeki tüm ibadethane yerlerinin Didim Belediyesi bünyesindeki taşeron firma çalışanları tarafından rutin olarak temizlendiğini ifade ederek “Bu tip çalışmalarımız zaten belli takvim içerisinde yürütülen çalışmalar; başta Camiler olmak üzere kuran kursları, Cemevleri gibi halkın ibadetlerini yaptığını yerler ekiplerce temizlenerek kullanıma sunuluyor. Bu durumdan halkımızda memnun; zaten amacımız halkımıza her anlamda ve her konuda hizmet etmek” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X