Didimli Tekvandocular Madalyaları Topladı

Didim Belediyespor Tekvando Takımı, Aydın’da yapılan Minikler, Gençler ve Ümitler Aydın İl seçmelerinde 9 altın ve 3 gümüş madalya ile Didim’e döndü.

Didimli Tekvandocular Madalyaları Topladı

Didim Belediyespor Tekvando Takımı, Aydın’da yapılan Minikler, Gençler ve Ümitler Aydın İl seçmelerinde 9 altın ve 3 gümüş madalya ile Didim’e döndü. Didim Belediyespor Tekvando Takımı Aydın’da yapılan Minikler, Gençler ve Ümitler Aydın İl seçmelerine 10 sporcu ile katıldı. Miniklerde 7, Gençlerde 2 ve Ümitlerde 1 olmak üzere 10 sporcu Didim’i temsil ederken Gençlerde mücadele eden 2 sporcu aynı zamanda ümitlerde de madalya aradı. Gerçekleşen İl seçmelerinde Miniklerde 27kg’da İrem Keser, 40kg’da Melis Özüdoğru, 50 kg’da Sezin Karadayı, 57 kg’da Oğuzkan Yılmaz 57 kg’da Güven Tarımcı (2.oldu) ve 45 kg’da Hayri Kaan Tutak ile bayanlarda 45kg’da Tuana Ateş (2. Oldu) madalya kazandı. Gençlerde ise 59 kg’da Büşra Aybüke Karasu 1. Olurken, 61. Kg’da Ceren Akyol’da 1. Oldu. Ümitler kategorisinde de mücadele eden 57 kg’da Büşra Aybüke Karasu 1. Olurken 63. Kg’da Ceren Akyol 1. Ve 52 kg’da İlayda Şen 2. Oldu. Mininler kategorisinde 1. Olan 7 sporcunun 27 Temmuz’da Çanakkale’de yapılacak olan Minikler Türkiye Şampiyonasında mücadele edeceğini belirten Didim Belediyespor Tekvando Takımı Antrenörü Altan Akyol “Gittiğimiz her müsabakada Didim’i en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda Aydın’dan madalyalarla döndük. Çanakkale’de de hedefimiz yine madalyalar; bizlere bu noktada destek olan Didim Belediye başkanımız A. Deniz Atabay’a, Kulüp Başkanımız Bedri Altıntaş’a da teşekkür ediyorum.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X