Diğerleri gibi o da teşekkür etmedi

Volkan Şen, Ozan Tufan ve Şener Özbayraklı gibi Serdar Aziz’de imza töreninde Bursaspor’u ağzına almaktan uzak durdu.

Diğerleri gibi o da teşekkür etmedi

Serdar Aziz dün Galatasaray ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. TT Arena’da sarı kırmızı kulübün Başkanı Dursun Özbek’in de yer aldığı imza töreninde açıklamalarda bulunan tecrübeli stoper, tıpkı Volkan Şen, Ozan Tufan ve Şener Özbayraklı gibi Bursaspor’a teşekkür etmedi. Serdar şöyle konuştu: “Çok mutluyum. Benim için harika bir duygu. Dünya kulübünde forma giyeceğim. Elimden geleni yapacağım.” 

ARTIK TECRÜBELİYİM

“Galatasaray’ın uzun zamandır benimle ilgilenmesi buraya gelmemde büyük bir etken oldu. Bursaspor’un takım kaptanı olarak buraya geldim. Artık tecrübeliyim. Galatasaray’a büyük hizmetler verebilirim. Sarı kırmızılı formayı giymek ve oynamak için sabırsızlanıyorum. Bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim.”

İŞTE DETAYLAR

4,5 milyon Euro 3 ay vadeli bir şekilde Bursaspor’un kasasına girecek.

Bursaspor, Serdar Aziz transferi karşılığında kasasına 4,5 milyon Euro koyacak ve Sercan Yıldırım, Bilal Kısa ve Furkan Özçal’ı bonservisleriyle birlikte kadrosuna katacak. Peki yeşil beyazlı kulüp bu 4.5 milyon Euro’yu nasıl alacak? Bursaspor Başkan Ali Ay ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek arasında yapılan anlaşma gereğini paranın 3 ay vadeli bir şekilde yeşil beyazlı kulübün kasasına gireceği öğrenildi. Ayrıca önceki akşam iki başkan arasında yaklaşık 3 saat süren toplantı sırasında Bursaspor’un Serdar Aziz’in diğer satıştan pay istediği ancak sarı kırmızılı kulübün bunu kabul etmediği belirtildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X