Dikilen her ağacın büyük önemi var

Mudanya Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Hasan Sarı, Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret ederek SGK Hatıra Ormanı’nda belediye adına dikilen ağacın anı plaketini teslim etti.

Dikilen her ağacın büyük önemi var

ÖMER BİLİK

 

Sarı, “Mudanya Belediyesi’nin geçmişe dönük SGK borçlarının yapılandırılarak ödenmesini sağlayan Mudanya Belediye Başkanımız Hayri Türkyılmaz’a bu hassasiyetinden dolayı da teşekkür ettim. Düzenli ödeme yapan belediye, kısa sürede  borçsuz belediyeler arasına girecektir” dedi.

Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz da daha yeşil ve daha yaşanabilir bir Bursa için dikilen her ağacın büyük bir önem taşıdığını söyledi. Türkyılmaz, göreve geldiği günden bu güne, belediyenin kamu kurum ve kuruluşlarına geçmişe dönük tüm borçlarını yapılandırarak her ay düzenli ödeme yapıldığını söyledi. Türkyılmaz, kredi notu en yüksek belediyeler arasında olduklarını ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X