Dikkat dikkat son 21 gün

Opsiyon hakkı Bursaspor’da bulunan Jose Fernandao’nun sözleşmesi 31 Mayıs’ta sona eriyor. Camia, 22 golle krallığa koşan ve yeşil beyazlı formayla bir maçta 4 gol atan tek isim olan dev forvetin kalmasını istiyor. Yönetim, bonservisi elinde bulunduran men

Dikkat dikkat son 21 gün

Spor Toto Süper Lig’de Jose Fernandao fırtınası esiyor. Demba Ba gibi, Cardozo  gibi, Sow gibi Avrupa’da isim yapmış forvetlerin arasından sıyrılan dev golcü ligin adeta altını üstüne getirdi. 30 hafta sonunda rakip fileleri 22 kez sarsan ve krallığa koşan, yeşil beyazlı formayla bir maçta 4 gol atan tek isim olan Brezilyalı oyuncunun Bursaspor’la olan sözleşmesi 31 Mayıs’ta sona eriyor. Süper Lig’de 80 hafta sonra 4 gol atan tek isim olan dev forvetin sözleşmesindeki opsiyon hakkı ise yeşil beyazlı kulüpte bulunuyor.

TARAFTAR TEZAHÜRAT YAPTI

Karabükspor maçında 4 gol atarak herkesi mest eden Fernandao için taraftarlar ‘Yönetim uyuma Fernandao’nun bonservisini alsana’ şeklinde tezahürat yapmıştı. 

Bursaspor’un tarihindeki en değerli yabancılarından biri olan golcü futbolcu için artık son 21 gün… Bu süreç içersinde harekete geçildi, geçildi yoksa elimizdeki değerin yuvadan uçması an meselesi. Fernandao’nun bonservisi iki parça. Yüzde 80’i menajerinin, yüzde 20’si kulübünün.

1,5 MİLYON EURO İSTEDİ

Menajeri 4 milyon, kulübü de 1 milyon Euro istiyor. Yani toplamda 5 milyon Euro. 

Bursaspor yönetimi bu transfer için bugüne kadar birçok kez hamle yaptı. Hatta bizzat Brezilya’ya kadar gidelerek ailesiyle bile görüşme yapıldı. Bursaspor yönetiminin en son yapılan görüşmelerde bonservis için 2 milyon 500 bin Euro önerdiği öğrenildi. Galatasaray ve Fenerbahçe’den de teklifler alan Fernandao ise Bursaspor’dan 1,5 milyon Euro istedi. 16 Mayıs’ta seçilecek başkan ve yönetimin bu konuda ne gibi adımlar atacağı merak ediliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X