Dikkat! Kar alarmı!

Bursa İstanbul karayolunda trafik ve karayolları ekipleri karla yoğun mücadele yapıyor. TIR’ların İstanbul geçişine kontrollü olarak izin verilirken zaman zaman trafikte de aksamalar yaşanıyor.

Dikkat! Kar alarmı!

Kar yağışının aralıksız devam ettiği Bursa-Yalova yolunun Süpürgelik mevkiinde, trafik akışının düzenli devam edebilmesi için jarayolları ekipleri aralıksız kar küreme ve tuzlama çalışması yapıyor. Polis ekipleri birçok noktada trafiği kontrol etse de kayan araçlar zaman zaman trafiğin durmasına neden oluyor.

Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü 147. Şube Şefliği’ne bağlı Cankurtaran Bakımevi ekipleri kar ve tipinin bastırdığı Süpürgelik mevkiinde yolun trafiğe kapanmaması için olağanüstü çalışmalar yürütüyor.

ÇİFT YÖNLÜ KÜREME VE TUZ

Karayolları ekipleri Bursa ve İstanbul istikametlerinde aralıksız kar küreme çalışması yapıyor. Araçlar bir yandan yoldaki kar ve buzu temizlerken, bir yandan da tuzlama çalışması yapıyor. Hızlı yağan kar ve tipi sebebiyle ekipler bazı zamanlarda ters istikamette de çalışma yürütüyor.

TIR’LAR KONTROLLÜ GÖNDERİLİYOR

Orhangazi Emniyet Müdürlüğü, Yalova Emniyet Müdürlüğü ve Yalova Bölge Trafik ekipleri ise Bursa ve İstanbul istikametinin Süpürgelik girişlerinde trafik akışını düzenliyor. Ekipler, trafik akışının durmaması için özellikle Tır’ları bekletiyor. Bekletilen araçlar, kar küreme araçlarının yolu temizlemesinin hemen ardından aralıklarla salınıyor. Buna rağmen ilerlemekte güçlük çeken bazı araçlar zaman zaman trafik akışının aksamasına ve uzun kuyruklar oluşmasına neden oluyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X