Dil sorunu yaşamayacaklar

American Life Dil Okulları’yla sponsorluk anlaşması imzalayan Bursaspor’da kulüp çalışanları ile sporcu ve teknik heyet yabancı dil eğitimi alacak.

Dil sorunu yaşamayacaklar

RECAİ UYSAL

Bursaspor, kulüp çalışanları ve sporcularının faydalanacağı American Life Dil Okulları’yla sponsorluk anlaşmasına vardı.

Özlüce Tesisleri’nde düzenlenen toplantıya Başkan Ali Ay, American Life Bursa Bölge Sorumlusu Esat Yalduz, Bursaspor Dış İlişkiler ve Pazarlamadan Sorumlu Asbaşkan Fatih Korkmaz ile genç futbolcu Ertuğrul Ersoy katıldı.

Anlaşmanın kulüp için önemli olduğunu belirten Başkan Ali Ay, “Amacımız çalışanlarımızın İngilizce öğrenmeleri, hocalarımızın, futbolcumuzun ve işin en güzel tarafız altyapıda eğitim gören futbolcularımızın da bu eğitimden faydalanması. Vakıfköy’de de bir sınıf açıldı. Orada da çocuklarımız lisan eğitimlerini alacaklar” diye konuştu.

MUTLU OLACAĞIZ

American Life Bursa Bölge Sorumlusu Esat Yalduz da “Şehrimizin en önemli marka değeri olan Bursaspor ile böyle bir çalışmayı devam ettirmekten bizim için şeref ve gurur. Bursaspor globalleşen bir marka. Kulüpte çalışan arkadaşlarımızın dünya çapındaki organizasyonlarda görev alırken yabancı dil konusunda geri kalmamaları, sporcuların yabancı dil konuşma noktasında eksik kalmamaları bizim için çok önemli. Şehrimizin en önemli markasına biz de destek verebilirsek çok mutlu olacağız” dedi.

KULLANMAK İSTİYORUM

Dış İlişkiler ve Pazarlamadan Sorumlu Asbaşkan Fatih Korkmaz da “Bu sözleşme ile eğitimin ne kadar önemli olduğu göstermiş oluyoruz. Sadece İngilizce değil İspanyolca eğitimi de olacak” ifadelerini kullandı. Yeşil beyazlıların genç futbolcusu Ertuğrul Ersoy ise şunları söyledi: ‘Milli takımlara gidiyoruz, yurt dışında turnuvalar oluyor. Biz gençler için yabancı dil çok önemli. Kendimden biliyorum benim için eksiklikti. Benim ve benim gibi gençlerin gelişimi, altyapıdaki arkadaşlarımızın gelişimi, dil eksiği olan abilerimizin yabancı dillerini geliştirmeli için oldukça önemli’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X