Dilek Bozal’ın erkek arkadaşı cinayeti itiraf etti!

Geçtiğimiz hafta Bursa’da bacağından tabancayla vurulan genç kadın hastaneye getirilmiş ve burada hayatını kaybetmişti olayla ilgili genç kadının erkek arkadaşı gözaltına alındı.

Dilek Bozal’ın erkek arkadaşı cinayeti itiraf etti!

Bülent CİVANOĞLU

 

Geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda eşi ile ayrı yaşayan Dilek Bozal 26  bacağından tabanca ile vurulmuş halde kırmızı bir araçla Ýüksek İhtisas Hastanesi’ne getirilmişti. Getiren kişiler genç kadını acil servise bıraktıktan sonra olay yerinden geldikleri kırmızı araçla kaçmışlardı. Dilek Bozal tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. 

Cinayet büro amirliği ekipleri Dilek Bozal’ın sevgilisi 20 yaşındaki Muhammet Aktaş’ı gözaltına aldı. Sorguda çelişkili ifadeler veren Aktaş, sonunda suçunu itiraf etti. 

Olay gecesi Yüksek İhtisas Hastanesi’nin otoparkında araç içersinde sevgilisi Dilek Bozal ile sohbet ettiklerini söyleyen şüpheli, “Dilek’e yanımda bulunan tabancayı gösteriyordum. O sırada silah patladı ve Dilek bacağından vuruldu. Aşırı kan kaybediyordu. Acili önüne götürünce hastane görevlilerini görünce panikleyerek kaçtım” dedi.

 

Muhammet Aktaş, “adam öldürmek” suçundan adliyeye sevk edilecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X