Dilek Doğan soruşturmasında yeni gelişme

Sarıyer’de düzenlenen terör operasyonu sırasında Dilek Doğan’ın vurulmasına ilişkin başlatılan soruşturmada, operasyona katılan polislerin ifadesinin alınmasına başlandı.

Dilek Doğan soruşturmasında yeni gelişme

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin Sarıyer’de düzenlediği operasyon sırasında yaralanan ve yoğun bakımdaki tedavisi devam Eden Dilek Doğan’ın vurulmasına ilişkin soruşturmada polislerin ifadesinin alınmasına başlandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Memur Suçları Bürosunca başlatılan soruşturma kapsamında ilk olarak operasyona katılan bazı polislerin ifadesi alındı. 

Savcının talimatı operasyona katılan bazı polis memurları Çağlayan’daki İstanbul Adliyesine gelerek ifade verdi. 

Soruşturma kapsamında operasyona katılan tüm polislerin ifadesine başvuracak olan savcılığın önümüzdeki günlerde Doğan ailesinin de ifadesine başvuracağı öğrenildi

DİLEK DOĞAN’IN SAĞLIK DURUMUNDA DEĞİŞİKLİK YOK

Sarıyer Küçük Armutlu’da 18 Ekim Pazar günü düzenlenen terör operasyonu sırasında göğsünden vurularak ağır yaralanan 25 yaşındaki Dilek Doğan’ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakımda tutulan Dilek Doğan’ın sağlık durumunda herhangi bir değişiklik olmadığı öğrenildi. Hastaneye geldiği anda yaklaşık 10 dakika kalbi durduğu bildirilen genç kızın beyninde bu nedenle ödem oluştuğu belirtildi. 

Doktorların, önümüzdeki bir hafta içinde, herhangi bir müdahalede bulunmadan ödemin kendi kendine yok olmasını beklediği öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X