Dilek İmamoğlu’nun o sözleri yeniden gündem oldu

Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu, sosyal medyada Binali Yıldırım’ın eşi ile fotoğraflarının yan yana konularak mizah malzemesi yapılmasına sert tepki gösterdi.

Dilek İmamoğlu’nun o sözleri yeniden gündem oldu

Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu ile AK Partili İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım’ın fotoğrafları üzerinden yapılan çirkin karşılaştırmalar sosyal medyada yeniden gündeme geldi.

Dilek İmamoğlu ile Semiha Yıldırım’ın fotoğraflarının kıyaslandığı yakışıksız paylaşımlar tepki çekti.

ekrem dilek imamoğlu ile ilgili görsel sonucu

Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu, sosyal medyada Binali Yıldırım’ın eşi ile fotoğraflarının yan yana konularak karşılaştırılmasına sert tepki gösterdi. 

Dilek İmamoğlu, “Eğer bir aşağılama ya da güzelleme yaptıklarını sanıyorlarsa bilmeliler ki beni de aşağılıyorlar. Çünkü ben Sayın Semiha Yıldırım’ın fotoğrafına bakınca kendi annemi, kendi ablamı görüyorum. Onların tercihi de böyle. O yüzden bu paylaşımı hiç iyi niyetli bulmuyorum.” dedi.

yildirim-003.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X